Buitenland

Zwitser wil koken met moedermelk

De Zwitser horecaondernemer Hans Locher is in conflict geraakt met de autoriteiten omdat hij in zijn restaurant met moedermelk wil gaan koken. De mens wordt echter in de Zwitserse warenwet niet genoemd in de lijst van zoogdieren waarvan de producten voor menselijke consumptie mogen worden verwerkt.

ANP/DPA
16 September 2008 17:43Gewijzigd op 14 November 2020 06:23

Dit heeft het Zwitserse nationale persbureau SDA dinsdag gemeld. Locher heeft al „in privékader geëxperimenteerd" met het koken met moedermelk en „zeer goede resultaten behaald", aldus de kok. Hij wil Zürcher Geschnetzeltes en soepen met moedermelk op de menukaart zetten.

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer