Penne met knoflookkip en broccoli
Dit gerecht met penne, broccoli en kip kan binnen een half uur op tafel staan.
Bereiding
1. Pel de knoflook en snijd grof.
2. Bak de knoflook in de margarine zacht. Schep de knoflook eruit.
3. Was de peterselie. Pureer de peterselie met de knoflook, de mosterd en een scheutje water met een staafmixer tot een knoflookpasta.
4. Maak de broccoli schoon. Snijd de groente in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes. Kook de broccoli net gaar.
5. Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
6. Snijd de kipfilet in blokjes.
7. Verwarm de overgebleven knoflookmargarine en bak hierin de kip lichtbruin en gaar.
8. Giet de penne en de broccoli af.
9. Meng de knoflookpasta, de broccoli en de kip door de penne.
> voedingscentrum.nl
Dit recept is voor twee personen.