ConsumentRecept Eigen Werk

Mokkataart zonder pakjes en zakjes

Henk Schokker (60) uit Nieuw-Lekkerland heeft zichzelf het bakken aangeleerd. Met resultaat.

Redactie Achterkrant
22 March 2023 15:08Gewijzigd op 25 July 2023 19:43
Henk Schokker maakte een unieke mokksalof. Deeg met amandelspijs, banketbakkersroom, mokka en slagroom. beeld Henk Schokker
Henk Schokker maakte een unieke mokksalof. Deeg met amandelspijs, banketbakkersroom, mokka en slagroom. beeld Henk Schokker

Waar Schokker voorheen een taart bakte met behulp van een pakje of een zakje, maakt hij nu professionele baksels van eigen recept. Op zijn mokkaslof krijgt hij positieve reacties van de kinderen: „niet te evenaren van de banketbakker”, vertelt Schokker. Hij vindt het handig aan een slof dat de smaak eindeloos te variëren is. „Belangrijk vind ik dat de taart er leuk uitziet, lekker smaakt en puur is; zonder chemische toevoegingen.”

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer