Werk en studie combineren bij Van Ree Accountants

Advertorial Van Ree Accountants
2

Op het Van Lodenstein College koos Elise van de Kamp al economie in haar pakket. Toch was het niet haar bedoeling accountant te worden, maar leerkracht. Tijdens een stage bleek dat echter niet de juiste keuze. Goede gesprekken met haar broer en een coach leverden dezelfde uitkomst op: kies voor accountancy!

Elise had altijd al interesse in cijfers, maar dacht dat ze geen kantoorbaan zou willen. „De hele dag achter zo’n scherm zitten leek me maar saai.”

Gemotiveerd

Nu ze aan de slag is gegaan, blijkt de werkelijkheid heel anders te zijn. Het combineren van werk en studie bevalt haar goed. Elise kan de theorie toepassen in de praktijk. „Ik leer het beste als ik het doe. Omdat ik gemotiveerd ben, gaat het makkelijk!”

Ze ervaart haar werk als uitdagend want er komen veel verschillende werkzaamheden langs. Met een lach legt Elise uit hoe ze zich verdiept in een boekhoudprogramma. „Er zijn heel veel opties. Hier kan ik mijn creativiteit in kwijt. Ik zoek steeds naar hoe het makkelijker kan.”

De contacten met klanten zijn voor haar de kers op de taart: „Het is fijn als alles netjes en soepel verloopt.”

Dienstverlening

„Ik geniet ervan om iemand te helpen”, vervolgt Elise. Ze vertelt dat een klant meer tijd heeft om te doen waar híj goed in is, doordat zíj doet waar zíj goed in is: cijfers en administratie. „Belastingrecht bijvoorbeeld, vind ik interessant. Ik probeer voordelen voor de klant te vinden en hem een goed advies te geven. Tot mijn verrassing vind ik marketing ook een leuk vak. We leren daar hoe we goed kunnen inspelen op de behoefte van onze klanten.”

Collega’s

De samenwerking met de collega’s bij Van Ree Accountants vindt Elise positief. „Bij hen kan ik altijd terecht. Veel collega’s studeren naast hun baan. Als ik voor mijn werk of studie hulp nodig heb, staan ze voor me klaar. En als ik denk dat iets kan oplossen, staan ze open voor mijn ideeën.”

Ook gemotiveerd?

Wanneer je net zoals Elise studie en werk wilt combineren, kijk dan op: www.werkenbijvanree.nl!
Ben je op zoek naar een goede start van je carrière of wil je een vervolgstap maken? Neem dan contact op met Marcel Cruccu (HRM Manager) via: 0343-415940 of hrm@vanreeaccountants.nl.

Contact

Van Ree Accountants
Alphen aan den Rijn, Barneveld,
Geldermalsen, Leersum, Nieuwegein, Zwolle
0343-415940
hrm@vanreeaccountants.nl
www.vanreeaccountants.nl