Kerk & religie
RD start kerktijden.nl

Het Reformatorisch Dagblad heeft donderdag een website gelanceerd met informatie over kerkdiensten binnen de gereformeerde gezindte.

Kerkredactie
De nieuwe website kerktijden.nl.
De nieuwe website kerktijden.nl.
In de papieren versie van het RD worden wekelijks op donderdag gegevens over kerkdiensten gepubliceerd. Deze service blijft bestaan. Via de website kerktijden.nl zal meer informatie worden geboden dan in de papieren krant. Zo is te zien wat het adres is van een kerkgebouw, toont een kaartje de locatie en zullen ook weekdiensten worden vermeld.

Verder staan op de site onder meer het kerknieuws van het RD, beroepingswerk en het laatste nieuws. De website zal de komende maanden worden uitgebouwd.

Scriba’s of preekregelaars van kerkenraden krijgen later dit jaar de mogelijkheid zelf de preekbeurten op de website in te voeren. Ook is het dan voor hen mogelijk met behulp van een gebruikersnaam en een wachtwoord wijzigingen door te voeren. Deze informatie zal vervolgens worden gebruikt voor de donderdagse papieren editie van het Reformatorisch Dagblad.

Het blijft overigens mogelijk informatie over kerkdiensten via post of e-mail te sturen naar het redactiesecretariaat van het RD.

Zie www.kerktijden.nl

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer