ConsumentRecept
Stoofpot met pastinaak en witte bonen
Abrikoos geeft de stoofschotel een verrassend zoete smaak.
RDM
beeld iStock
Bereiding
1. Maak de groente schoon.
2. Snijd de pastinaak en wortel in repen en de prei in ringen.
3. Verwarm de olie in een braadpan en fruit hierin het komijnzaad, het korianderzaad en de kurkuma tot het gaat geuren.
4. Verkruimel het pepertje erboven.
5. Fruit de prei kort mee.
6. Voeg de pastinaak en de wortel toe met het water en stuk bouillon en stoof de groente in 10 minuten gaar.
7. Was de abrikozen en snijd ze in reepjes.
8. Spoel de witte bonen af en laat ze uitlekken.
9. Meng de witte bonen en de abrikozen door de groente en warm het geheel goed door.
Dit recept is voor twee personen
Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl