Consument
Een luxe Panettone gemaakt met eenvoudige ingrediënten
Ingrid van der Wiel (49) uit Barendrecht maakte een luxe Italiaans brood, genaamd Panettone.
Redactie Achterkrant
Ingrid van der Wiel kiest graag nieuwe recepten uit waar met weinig ingrediënten iets lekkers van gemaakt kan worden. beeld Ingrid van der Wiel
Het luchtige, goed gevulde brood maakt Van der Wiel van basisingrediënten „die bijna iedereen wel in huis heeft”; van meel, boter, suiker, eieren en gedroogd fruit of rozijnen. „Ik vind het leuk om met beperkte kosten toch iets luxe en lekkers op tafel te zetten”, vertelt de bakster. Ze adviseert om een stukje bij de thee te serveren, eventueel met een laagje abrikozenjam erop. Van der Wiel: „Mijn vriendin komt uit een bakkersfamilie en zij geeft dit brood een dikke tien.”
Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl