Consument

Een luxe Panettone gemaakt met eenvoudige ingrediënten

Ingrid van der Wiel (49) uit Barendrecht maakte een luxe Italiaans brood, genaamd Panettone.

Redactie Achterkrant
19 April 2023 07:38Gewijzigd op 25 July 2023 19:40
Ingrid van der Wiel kiest graag nieuwe recepten uit waar met weinig ingrediënten iets lekkers van gemaakt kan worden. beeld Ingrid van der Wiel
Ingrid van der Wiel kiest graag nieuwe recepten uit waar met weinig ingrediënten iets lekkers van gemaakt kan worden. beeld Ingrid van der Wiel

Het luchtige, goed gevulde brood maakt Van der Wiel van basisingrediënten „die bijna iedereen wel in huis heeft”; van meel, boter, suiker, eieren en gedroogd fruit of rozijnen. „Ik vind het leuk om met beperkte kosten toch iets luxe en lekkers op tafel te zetten”, vertelt de bakster. Ze adviseert om een stukje bij de thee te serveren, eventueel met een laagje abrikozenjam erop. Van der Wiel: „Mijn vriendin komt uit een bakkersfamilie en zij geeft dit brood een dikke tien.”

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer