In één keer uw VCA-diploma bij in1keerVCA.nl

Advertorial In1keerVCA.nl
5

VCA-cursussen in heel Nederland met een hoog slagingspercentage en een gratis herkansingsmogelijkheid. in1keerVCA.nl is specialist in het geven van cursussen om het certificaat VGM (Veiligheid, gezondheid en milieu) Checklist Aannemers te behalen. Het bedrijf biedt een unieke combinatie van e-learning en een dagcursus. Daarmee wordt een slagingspercentage van maar liefst 87% behaald, terwijl dat percentage voor VCA Basis landelijk gezien slechts 69% is. Daarnaast kunnen deelnemers gratis herkansen wanneer zij niet in één keer slagen.

in1keerVCA.nl biedt twee trainingen aan: de VCA Basis training (waarbij het examen in 17 buitenlandse talen mogelijk is) en de VCA VOL training. Dit alles tegen een scherpe prijs en op maar liefst 26 cursuslocaties in Nederland. De trainingen kunnen ook op locatie bij de klant gegeven worden. Eigenaar Arend Flier: „Wij verzorgen dan alles voor de cursusdag: een beamer, een scherm, laptops voor de examens en een internetverbinding om de examens af te kunnen nemen. De klant hoeft alleen voor koffie en een eventuele lunch te zorgen.” Het bedrijf heeft instructeurs in dienst die les kunnen geven in het Duits, Engels, Pools en Roemeens. Verder is het mogelijk om één op één een cursus te volgen, een uitkomst voor mensen met leer- of geheugenproblemen. Maar ook een Code 95-cursus behoort tot de mogelijkheden. in1keerVCA.nl wordt door cursisten op www.feedbackcompany.nl beoordeeld met een 8,6 en 98% van de cursisten beveelt het bedrijf aan.

Arend: „In 2012 zijn wij gestart met de website www.in1keervca.nl. We begonnen met zo’n 200 examens per jaar, maar inmiddels hebben we wel 4000 VCA-kandidaten per jaar.” In1keerVCA. nl gaat mee met actuele ontwikkelingen. „In september zijn de examens voor het VCA gewijzigd. In plaats van alleen meerkeuzevragen zijn er nu ook vragen waar meerdere antwoorden goed kunnen zijn en waar je werkzaamheden in de goede volgorde of plaatjes bij de juiste tekst moet zetten. Hier passen wij onze cursussen op aan.”

Tevreden klant

„Nadat we ons met een boek en e-learning al enigszins voorbereid hadden, werd tijdens de dagcursus alle stof nogmaals doorgenomen. Door de gestructureerde opzet, de oefenvragen na elk hoofdstuk en de uitleg aan de hand van voorbeelden hadden we ruim voldoende kennis om het examen te maken. Alle collega’s zijn dan ook in één keer geslaagd voor hun VCA-VOL examen.”

Harald Heutink, Pleijsier Bouw

Contact
In1keerVCA
Anthonie Fokkerstraat 45b
3772 MP Barneveld
085-0667401
info@in1keervca.nl
www.in1keervca.nl