Goede nacht is betere dag

2

Ruim 20 jaar geleden begon Rhetap Woningstoffering in een oude garage, met tapijt en wat gordijnen. Nu is het bedrijf al lange tijd één van de grootste woningstoffeerders in deze regio. Vanaf september is de winkel flink uitgebreid. „De afgelopen tijd hebben we de winkel uitgebreid met een prachtige afdeling slapen en kasten voor in de slaapkamer of de rest van het interieur”, vertelt verkoopadviseur Rob Plender.

„Veel mensen realiseren zich niet hoe belangrijk een goede nachtrust is. Slapen is onderdeel van de dag. Wij richten ons erop om mensen het nut en belang van nachtrust te laten ervaren.” Rhetap heeft een volledig assortiment op het gebied van slaapcomfort. „Dit houdt in dat we kunnen adviseren over bedden en aanverwante artikelen, zoals dekbedden, hoofdkussens, textiel, en andere producten. Deze producten zijn bij ons in de winkel verkrijgbaar.”

„Je ziet natuurlijk dat niet alleen een matras en een bodem van belang zijn voor een goede nachtrust. We houden ook sterk rekening met de vochthuishouding (transpiratie), want een klam bed is niet prettig slapen. Wij hebben hier het juiste bedtextiel voor, zoals dekbedden van dons of kameelhaar”, aldus Plender.

Het is het doel van Rhetap om de producten zo goed mogelijk op de wensen van de klant te laten aansluiten. „Het is geweldig om in persoonlijk contact met de klanten op zoek te gaan naar de producten die het beste bij hun wensen passen. Dat is de drive achter ons werk. We willen klanten door onze passende producten een betere nachtrust bezorgen, en daarmee ook hun levenskwaliteit overdag verbeteren: een goede nacht is een betere dag.”

Rhetap wonen en slapen

Los van de slaapafdeling heeft Rhetap natuurlijk ook alles in huis om een complete wooninrichting te kunnen realiseren. „Zo kunnen we de sfeer die een klant voor ogen heeft écht compleet maken. We willen dat klanten zich helemaal thuis kunnen voelen in hun eigen huis.”

Een groot voordeel van Rhetap is dat ze klanten in het hele proces kunnen begeleiden. „Wij hebben alle kennis zelf in huis. Dat wil zeggen: eigen verkoopadviseurs en leggers. Wilt u bijvoorbeeld tapijttegels op uw vloer? We helpen je graag in de keuze voor kleur en materiaal en geven eerlijk advies, en onze vakmensen leggen de tegels voor u. We leveren het complete plaatje.”

Bij Rhetap kunt u altijd terecht voor vrijblijvend persoonlijk advies op maat. „Kom dus gerust langs, de koffie staat klaar.”

Contact

Rhetap wonen en slapen
Amersfoortsestraat 35
3772 CG Barneveld
0342 470255
verkoop@rhetap.nl
www.rhetap.nl