CHE voor professionals

Advertorial
„Ik heb gekozen voor deze training omdat ik jongeren begeleid, zodat ze zelfstandig kunnen wonen. Ik vond het een fijne opleiding met veel praktische lessen. Het niveau sloot aan bij mijn vakgebied: coaching en supervisie. Tijdens de opleiding word je geconfronteerd met jezelf. Van nature ben ik iemand die graag naar oplossingen zoekt. Bij deze opleiding heb ik geleerd om achterover te leunen en jongeren zelf het denkwerk te laten doen. Ik sluit aan, stel goede vragen en beweeg mee, zodat zij gemotiveerder raken en inzichten krijgen in hun proces. Motivatie heb je nodig om echt verder te komen.” (Anna de Vries, oud-student cursus Motiverende Gespreksvoering)
2

Uitgeleerd? Dat ben je nooit. Blijf studeren. Om nog beter te worden in je vak. Om door te groeien in jouw organisatie. Of om jezelf te ontwikkelen als persoon. Daar helpen wij jou bij. Met deeltijd bachelors en Associate degrees, cursussen, trainingen, maatwerkopleidingen, post-hbo’s en masters die helemaal zijn afgestemd op de wensen van professionals, bedrijven en organisaties. De CHE heeft een breed aanbod, met dezelfde kwaliteit als je gewend bent van onze voltijd bachelors, op het gebied van Zorg en Welzijn, Theologie, Educatie, Media, ICT & Organisatie.

Deeltijd bachelors en Associate degrees

De CHE biedt flexibele deeltijdopleidingen voor professionals in diverse beroepsgroepen. Je sluit ze af met een hbo-diploma. Ook kun je aan de CHE een Associate degree-opleiding volgen. Dit is een tweejarige opleiding die qua niveau tussen een mbo-opleiding (niveau 4) en een hbo-bachelor (niveau 6) zit.

Onze deeltijdopleidingen op een rijtje:

/ Associate degree

Ad Sociaal Werk in de Zorg (Ede en Dordrecht)

Ad ICT Service Management

Wordt verwacht: Ad Pedagogisch Educatief Medewerker

Wordt verwacht: Ad Pastoraal Werk

Wordt verwacht: Ad Ondernemen

Wordt verwacht: Ad Ondernemend in de Zorg (Management in de Zorg)

/ Deeltijd Bachelors

Deeltijd/duale bachelor Verpleegkunde

Deeltijd bachelor Social Work

Deeltijd bachelor Leraar Basisonderwijs

Deeltijd bachelor Godsdienst Pastoraal Werk

Deeltijd bachelor Leraar Godsdienst/Levensbeschouwing

Wordt verwacht: Deeltijd bachelor HRM

Wordt verwacht: Deeltijd bachelor Bedrijfskunde

Wordt verwacht: Deeltijd bachelor Communicatie

Bewezen kwaliteit

De CHE staat al jaren in de top van Nederlandse hogescholen. In de Keuzegids Hoger Onderwijs 2018 staat de CHE op de eerste plaats in de categorie middelgrote hogescholen. Onze docenten en trainers komen uit de beroepspraktijk of staan er nog met één been in. En dat merk je!

Masters

Master Leren & Innoveren

Master Educational Leadership

Master Godsdienstleraar

Master Contextuele Benadering in hulpverlening

Master Contextuele Benadering in (basis)onderwijs

Wordt verwacht: Master Speltherapie

Wordt verwacht: Master Contextuele Benadering in mediation

Wordt verwacht: Master Contextuele Benadering in transcultureel werk

Post-hbo’s en cursussen

De kennis, ervaring en expertise van de CHE, vertaald naar (korte) hoogwaardige opleidingen, (in company) trainingen en cursussen. Voor organisaties, bedrijven en professionals die zich voortdurend willen ontwikkelen of gericht op zoek zijn naar verdieping. De CHE ondersteunt bedrijven en organisaties ook met onderzoek en advies.

Nieuwe opleidingen

De CHE ontwikkelt nieuwe Ad-opleidingen, twee nieuwe masters (te weten: Speltherapie en Contextuele Benadering in mediation), losse modules Verpleegkunde en deeltijd bachelors. Meer weten of op de hoogte blijven? Laat uw gegevens achter op www.CHE.nl/nieuweopleidingen.

Open Avond op 7 december

Kennismaken met het aanbod voor professionals? Je bent van harte welkom tijdens de Open Avond op donderdag 7 december 2017 van 18.30-21.00 uur. Ontdek onze deeltijd bachelors, Associate degrees en masters, post-hbo’s en cursussen.