Alpa Bedden Tussen de Wol biedt rust

Alles wat nodig is voor een goed bed en een gezonde nachtrust. Dat is wat “Tussen de Wol” met het merk Alpa Bedden biedt. „We verkopen bedomrandingen, boxsprings, matrassen, bodems, kussens, dekbedden, dekens en bedtextiel”, vertelt eigenaar Bertine Hofman. „Ik kom aan huis om advies te geven en de producten uit te leggen. Als iemand vraagt of een bed nog in orde is, kijk ik mee. Ook voor maatwerk kan men bij ons aankloppen.”

Sinds kort kunnen klanten ook in showroom “Duthut Villa Alpa” terecht. Bertine: „Ze krijgen er info en uitleg. Tegelijk kunnen ze ervaren hoe het bed ligt. Zelfs een nachtje proberen behoort tot de mogelijkheden. De Duthut is daarom van alle gemakken voorzien, o.a. van een eigen badkamer. Binnenkort willen we gecertificeerde zorgbedden in het assortiment opnemen, zodat echt iedereen bij ons een geschikt bed kan vinden.”

Een goed slaapsysteem is volgens Bertine heel belangrijk. „Niet alleen voor volwassenen, maar juist ook voor kinderen in de groei is goede ondersteuning essentieel.” Bij alles wat Tussen de Wol doet, staan kwaliteit, identiteit, natuurlijkheid en dierenwelzijn voorop. „Bij ons betaal je niet voor de naam”, vertelt Bertine, „wij willen met onze kwaliteit boven het middensegment zitten, en dat voor een middensegmentprijs. We gebruiken zoveel mogelijk materialen uit de natuur: daar is zoveel goeds te vinden. Neem het ontwerp en de eigenschappen van een wolhaar of een kameelhaar: geweldig! Zoiets kun je niet namaken. Daarnaast vinden we dierenwelzijn belangrijk. Daarom voldoen onze producten aan diverse keurmerken.”

Bij identiteit denkt Bertine aan haar manier van werken. „Ik kan niets doen waar ik niet achter sta.”

Bertine hoopt haar werk nog lang te doen, omdat ze „echt een voldaan gevoel” krijgt als mensen laten weten dat ze heerlijk slapen. „Ik zeg altijd: „Een bed is geen wondermiddel waarbij al je problemen verdwijnen, maar slaap je een nacht goed, dan kun je er wel weer even tegen.”

Klantreacties

Bertine krijgt regelmatig te horen dat volwassenen, maar zeker ook kinderen, rustiger en dieper slapen als ze tussen de wol gaan. „Pas vertelde de moeder van een meisje met eczeem me dat haar dochter veel minder last van jeuk had. Doordat ze tussen de wol is gaan slapen is de eczeem rustiger geworden. Dit effect komt door de optimale vochtverwerking van wol.”

Contact

Tussen de Wol
IJhorsterveldweg 5, Punthorst
0523-237840; 06-83138818
info@tussendewol.nl
www.tussendewol.nl