Video

Daniëlle vlogt

Puntuitvlogster Daniëlle kweekt groene vingers

Met modderige schoenen, maar in gezelschap van een Monstera keert vlogster Daniëlle huiswaarts na een dag helpen bij kwekerij OranjeVliet.

Bekijk
Daniëlle vlogt

Vieze handen voor Daniëlle op de kinderboerderij

In welke kleding je het best kunt helpen op een kinderboerderij, wat varkens moeten eten en hoe je een pony moet poetsen, is allemaal te zien in Daniëlles nieuwste vlog.

Bekijk
Betuwse Broeders

Eten, zingen en sporten met de Betuwse Broeders

De Betuwse Broeders delen soep en broodjes uit aan de allerarmsten, slaan een uitputtende sportessie niet over en proberen mee te zingen met een bekende melodie in een onbekende taal.

Bekijk
Daniëlle vlogt

Een dag student aan Driestar hogeschool

Je kunt je er verkleden als Willem van Oranje én het is belangrijk om met je studiegenoten samen te werken en te reflecteren.

Bekijk
Daniëlle vlogt

Hoeveel sterren voor het bakken van pizza’s?

Wat hoort er nog meer op een pizza met salami en mag je alles wat je maakt zelf opeten? Vlogster Daniëlle probeert een tweede beroep uit.

Bekijk
Daniëlle vlogt

Zou ik schoonmaakster willen worden?

Bedden verschonen, de badkuip soppen en suiker klaarzetten. Schoonmaakster Daniëlle probeert beroepen uit.

Bekijk
Betuwse Broeders

Broeders spelen met kinderen in Oost-Europa

De Betuwse Broeders Henry en Peter Jan delen voedsel uit aan armen, bezichtigen een splinternieuwe school en doen hoofd, schouders, knie en teen met kleuters.

Bekijk
abortus

Jolinde praat op straat over abortus

Prolifeactiviste Jolinde gaat in de Week van het Leven de Utrechtse straten op met jongeren te praten over de Nederlandse abortuswetgeving.

Bekijk
Daniëlle vlogt

Ik heb corona

Ze heeft koorts, hoofdpijn en is benauwd. Bovendien loopt ze midden op de dag nog in haar pyjama door het huis. Puntuitvlogster Daniëlle heeft duidelijk corona, stelt ook de GGD vast.

Bekijk
Daniëlle vlogt

Daniëlle test gezonde gewoonte: elke dag heel vroeg Bijbelstudie

De gezondste gewoonte op aarde is misschien wel: stille tijd houden. Schone slaapster Daniëlle de Waal staat deze week iedere dag om 05.00 uur op om Bijbelgedeelten hardop voor te lezen, opdrachten te maken en stil te zijn.

Bekijk