Subthema 'Actie: Puntuitconcours Klassieke Muziek'

Deel video's concours verwijderd

Zoals in de voorwaarden van het Puntuitconcours is afgesproken zouden de video's van deelnemers worden verwijderd. Dat is nu gebeurd. Van eenderde (onder meer de winnaars) staan de video's echter nog online.
Lees meer

Josanne en Willemijn genieten in het Concertgebouw

Twee winnaars van de Klassieke Muziekactie van Puntuit kregen als prijs een rondleiding door het Concertgebouw. Inmiddels is deze rondleiding achter de rug. Josanne Verbeek (16) uit Veenendaal en Willemijn de Redelijkheid (18) uit Ouderkerk aan den IJssel blikken terug. "Indrukwekkend!"
Lees meer

Bekijk hier de live optredens van winnaars Puntuitconcours op Wegwijs (video's)

Vier winnaars van het Puntuitconcours kregen de mogelijkheid om op de afgelopen Wegwijs 2016 in Ahoy Rotterdam live op te treden. Ra�sa Ploeg (12) uit Genemuiden, Anne van Lagen (23) uit Zijderveld, Laurens de Man (23) uit Amsterdam en Wietske van der Vegt (15) uit Woudenberg gaven op die manier hun succes een vervolg. Bekijk hier de video's terug.
Lees meer

Beelden live optredens winnaars concours donderdag online

Helaas heeft het plaatsen van de beelden van de live optredens van de winnaars van het Puntuitconcours Klassieke Muziek op Wegwijs vertraging opgelopen.
Lees meer

Winnaars Puntuitconcours spelen live op Wegwijs

Vier winnaars van het Puntuitconcours Klassieke Muziek zijn uitgenodigd om live muziek te maken op gezinsbeurs Wegwijs. Daarmee geven ze hun succes een nieuw vervolg.
Lees meer

Vioolspel raakt juiste snaar bij winnaars concours

De bijna 2000 bezoekers in het Amsterdamse Concertgebouw houden hun adem in. Zelfs een speld zou je kunnen horen vallen. Enkel de pure, zuivere toon van de viool van Janine Jansen vult de ruimte. Kippenvel!
Lees meer

Reacties prijswinnaars op het Puntuitconcours

Blij verrast reageerden ze toen ze te horen kregen dat ze in de prijzen waren gevallen. De winnaars van het Puntuitconcours laten hier alle 18 nog even weten wat ze vonden van het concours en hoe ze zich erop voorbereid hadden.
Lees meer

Jury geeft alle 91 inzenders iets mee (lees hier de juryrapporten)

Het Puntuitconcours Klassieke Muziek levert niet alleen prijzen op, maar ook -en dat voor alle inzenders- opmerkingen en tips van de jury. Ook voor anderen die een instrument bespelen kunnen deze tips leerzaam zijn. Lees hier de juryrapporten per inzender.
Lees meer

Muziekquiz kende een paar instinkers (hier de antwoorden)

De muziekquiz van de Puntuitactie rond klassieke muziek leverde ruim dertig inzendingen op. Slechts negen van die inzenders hadden alle antwoorden goed. Kun jij de quiz wel foutloos maken?
Lees meer

Zij maken nog kans op de prijzen van het Puntuitconcours

De jury boog zich de afgelopen dagen over alle inzendingen. Uit het totale aanbod is een selecte groep van deelnemers komen bovendrijven die nog kans maken op de winst van het Puntuitconcours. Hieronder vind je de namen van de personen die nog meedingen naar de prijzen.
Lees meer