Meet je SlaapID voor een uitgeruster gevoel

Een goede nachtrust is onmisbaar voor genoeg energie overdag. En een passend bed is noodzakelijk voor een goede nachtrust. Koop dus een perfect slaapsysteem bij dé specialist van Nederland: Beddenspecialist Konijnenbelt. Vraag een gratis SlaapID-meting aan en ontdek hoe jij jouw slaapsituatie kunt verbeteren!

Hét beste bed van Nederland bestaat niet. Wat de een heerlijk vindt liggen, vindt de ander afschuwelijk. En dus moet je als consument heel goed nagaan welk slaapsysteem bij jouw situatie en lichaam past. Daar komt bij dat de aankoop van een bed misschien wel de belangrijkste aankoop van je leven is, want als je ’s nachts niet goed uitrust, loop je grote kans op nek- en rugproblemen en op psychische klachten als oververmoeidheid en concentratieverlies.

Bij Beddenspecialist smeren ze klanten dus niet even snel een product aan, maar nemen ze de tijd om te analyseren welk systeem het beste past. „We voeren eerst een zorgvuldig en persoonlijk intakegesprek., waarin we de slaapsituatie, de specifieke kenmerken en wensen van de klant én eventuele knelpunten inventariseren”, vertelt Gerben Jansen, eigenaar van Beddenspecialist Konijnenbelt in Nijverdal.

Slim apparaatje
Om nóg meer gegevens te verzamelen werkt Beddenspecialist sinds kort met de unieke, onafhankelijke, gratis SlaapID-service. Die werkt als volgt: klanten krijgen een speciale SlaapID-sensor mee naar huis, die ze drie nachten lang in hun eigen bed dragen. Het slimme apparaatje geeft de drager (én Beddenspecialist) inzicht in de volgende vier punten: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Jansen: „Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je écht een goed en passend slaapadvies wilt geven, je móet meten. Immers, meten is weten. Een paar minuten proefliggen is simpelweg niet genoeg.”

Op basis van het intakegesprek én de nauwkeurige metingen van de SlaapID-sensor bekijkt Beddenspecialist samen met de klant welke producten het best passen. Bodems, matrassen en kussens die precies op de juiste zones ondersteunen en weer op andere plekken exact de nodige ruimte bieden. „We gaan voor onderdelen die elkaar aanvullen, die elkaar begrijpen”, vertelt Jansen.

Uiteraard gaat het bij alle producten om kwalitatief hoogstaande A-merken, waarbij maatwerk mogelijk is. Jansen: „Niet voor niets is onze slogan: ‘Op uw lijf geschreven’.”

Beddenspecialist Konijnenbelt

SlaapID onder de loep
SlaapID geeft u inzicht in de volgende vier punten: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Maar welke gegevens worden er dan zoal in kaart gebracht?

  • Slaaphouding - in welke van de acht slaapposities slaapt u? Je moet liggen zoals je staat; met een rechte wervel. Ligt iemand vaak in een tussenpositie? Dit is niet natuurlijk en kan serieuze klachten opleveren
  • Slaapbeweging - hoe (on)rustig slaapt u? Wat zegt het aantal bewegingen in een nacht? Er moet balans in drukverdeling zijn
  • Slaapklimaat - is uw slaaptemperatuur stabiel of verstoord?
  • Slaapritme - een regelmatige, goede slaapcyclus is belangrijk om uit te rusten en te kunnen herstellen.

Contact
Beddenspecialist Konijnenbelt
0548-612317
Klik hier om het contactformulier in te vullen.