Camping waar iedereen zich thuis voelt

Advertorial De Klimberg
4

Camping ’De Klimberg’ in Rheezerveen ligt in het centrum van een afwisselend natuur- en cultuurlandschap. Een verblijf op de christelijke kwaliteitscamping is voor jong en oud een aangename ervaring dankzij het hoge niveau van comfort. Camping ‘De Klimberg’ is dé plek om gedurende het hele jaar te genieten van de rust en een prachtige omgeving.

Ruime velden, diverse speelvoorzieningen en tal van gewaardeerde kinderactiviteiten maken de camping tot een gewilde bestemming. Tieners ontmoeten elkaar bij het zwembad, de tafeltennistafel of de kantine. Ouders komen tot rust in de wetenschap dat hun kinderen genieten van de vakantie. Het idee dat de kids christelijke leeftijdsgenoten ontmoeten speelt daarbij een belangrijke rol. Senioren die met regelmaat in hun caravan of chalet verblijven, voelen zich aangesproken door het hoge niveau van comfort. De privacy, ruime staanplaatsen, en privé aansluitingen voor gas, water en sanitair spelen daarbij een belangrijke rol. Daarnaast zijn er ook de zogeheten zorgchalets waardoor ook minder valide van een fijne vakantie kunnen genieten. Deze voorzieningen maken het mogelijk onbezorgd te genieten van wat het Overijsels Vechtdal biedt.

Voorzieningen

De sterke punten van camping de Klimberg zijn in drie woorden te vangen: voorzieningen, activiteiten en sfeer. De voorzieningen zijn van een opmerkelijk hoog niveau. Caravans staan in het groen en elk hoekje van het terrein is keurig onderhouden. Een zwembad, kantine, restaurant, snackbar, winkel, en recreatiecentrum maken onderdeel uit van het campingleven. Actieve en professionele recreatieteams organiseren activiteiten voor de campinggasten. De jaarlijkse zeskampen zijn telkens weer een geweldig festijn voor de hele camping. Maar ook de sporttoernooien, de droppings en de zomeravondzang zijn voor veel mensen onvergetelijke momenten. “We merken dat het organiseren van activiteiten een duidelijke meerwaarde geeft op de camping. Jong en oud ontmoeten elkaar en zijn op een ontspannen manier bezig met elkaar.” Al met al is de sfeer op de Klimberg zomers en gemoedelijk. Camping de Klimberg heeft een christelijk karakter hanteert de zondagsrust en biedt ook op deze manier een thuis.

Kijk voor onze actuele arrangementen en aanbiedingen op onze site.

Adresgegevens:
Camping de Klimberg
Ommerweg 27
7797 RD Rheezerveen
T: 0523-261955
E: camping@deklimberg.nl
W: www.deklimberg.nl