Subthema 'Interessant : Strips'

Strip: De iPhonegebruiker

Striptekenaar van Puntuit, Daan van Oostenbrugge, neemt iPhonegebruikers op de hak.


Lees meer

Strip: Brutale inbreker

Daan van Oostenbrugge blijft voorlopig striptekenaar voor Puntuit. Zijn nieuwe productie met een brutale inbreker.

Lees meer

Strip over vegetariërs

Hé, weer een strip van Daan? Zeker. Vind je de strips van Daan van Oostenbrugge ook zo leuk? Dan heeft Puntuit goed nieuws: Daan mag blijven! Zoals vorige week gemeld, zal hij in ieder geval tot eind augustus elke week een strip tekenen voor Puntuit.

Lees meer

Strip: zonnige vakantie?

Hé, weer een strip van Daan? Zeker. Vind je de strips van Daan van Oostenbrugge ook zo leuk? Dan heeft Puntuit goed nieuws: Daan mag blijven! In ieder geval tot eind augustus zal hij elke week een strip tekenen voor Puntuit.

Lees meer

Strip 4 van Daan van Oostenbrugge

De winnaar van de stripactie van Puntuit, Daan van Oostenbrugge (16) uit Tull en ‘t Waal, verzorgt vijf vrijdagen een strip voor Puntuit. Hierbij nummer 4.

Lees meer

Strip 5 van Daan van Oostenbrugge

De winnaar van de stripactie van Puntuit, Daan van Oostenbrugge (16) uit Tull en ‘t Waal, verzorgt vijf vrijdagen een strip voor Puntuit. Hierbij nummer 5.

Lees meer

Strip 2 van Daan van Oostenbrugge

De winnaar van de stripactie van Puntuit, Daan van Oostenbrugge (16) uit Tull en ‘t Waal, verzorgt vijf vrijdagen een strip voor Puntuit. Hierbij nummer 2.

Lees meer

Strip 3 van Daan van Oostenbrugge

De winnaar van de stripactie van Puntuit, Daan van Oostenbrugge (16) uit Tull en ‘t Waal, verzorgt vijf vrijdagen een strip voor Puntuit. Hierbij nummer 3.

Lees meer

Strip 1 van Daan van Oostenbrugge

De winnaar van de stripactie van Puntuit, Daan van Oostenbrugge (16) uit Tull en ‘t Waal, verzorgt komende vijf vrijdagen een strip voor Puntuit.

Hierbij nummer 1.

Lees meer