Japanners smullen van gekookte kakkerlak (fotoserie)

Een groep Japanners in Yokohama komt een paar keer per maand bijeen om insecten te bereiden en te verorberen. Er staan ook hagedissen op het menu.

Redactie digitale media
25 February 2016 09:46Gewijzigd op 16 November 2020 01:43
Student Yuta Shinohara bekijkt de kakkerlak nog eens goed, voor het dier wordt opgegeten. beeld AFP
Student Yuta Shinohara bekijkt de kakkerlak nog eens goed, voor het dier wordt opgegeten. beeld AFP

Dankzij mond-tot-mondreclame en sociale media weten mensen het culinaire partijtje te vinden. De Japanners laten zich de gebakken en gekookte insecten goed smaken.

Klik op de foto om de fotoserie te openen.

RD.nl in uw mailbox?

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer