De Suite Hoog Laag Bedden

Advertorial De Suite
De Suite
4

De Suite is dé specialist op het gebied van hoog laag bedden voor thuis. Natuurlijk zijn deze bedden geschikt voor de thuiszorg, maar een hoog laag bed van De Suite is veel meer dan dat. De vormgeving van de bedden is namelijk bijzonder stijlvol, net zo mooi als een bed zonder hoog laag functie. Dat gaat op voor design bedden, houten bedden maar ook voor alle boxsprings.

Bezoekers aan de showroom van De Suite en naastgelegen werkplaats/atelier worden ondergedompeld in een wereld van ambacht en eersteklas materialen. Als klant praat u met vakmensen die dag in dag uit bedden ontwerpen. De enorme vakkennis op het gebied van goed slapen en passie voor het perfecte bed geeft al snel een vertrouwd gevoel: voor veel mensen is het een eye-opener hoe aangenaam het is om samen met een beddenmaker naar een oplossing te zoeken.

Moderne werkplaats als verlengstuk van een prachtige showroom

Direct bij binnenkomst valt de fraai ingerichte showroom op. Er is alle ruimte om rustig rond te kijken, terwijl u op de achtergrond kunt horen dat er ijverig wordt gewerkt. In de showroom staan vele opstellingen van hoog laag bedden: moderne design bedden, luxe boxsprings in allerlei soorten stof en leer, houten bedden en twijfelaar bedden. Stuk voor stuk geschikt als hoog laag bed, volledig met de handgemaakt en van topkwaliteit.

Als u dat leuk vindt, dan laten Wim Hofman en zijn drie zoons u graag zien hoe de bedden worden gemaakt. Vanuit de showroom nemen zij u mee voor een rondleiding door de fabriek en het atelier. Daar treft u een levendig schouwspel van bevlogen beddenmakers, naaisters en stoffeerders die druk bezig zijn met de lopende orders. U kunt precies zien wat er moet gebeuren om een goed hoog laag bed te maken.

De Suite

De Suite kijkt wie ú bent

Een goed bed begint met een goed advies. Dat geldt voor iedereen, oud en jong. Daarom nemen de beddenmakers van De Suite uitgebreid de tijd te luisteren wat er speelt en te bepalen wat er moet gaan gebeuren. Daarbij letten ze op de lange termijn, want een bed van De Suite gaat jaren mee.

Juist omdat een bed zo lang mee gaat is een hoog laag functie voor veel mensen niet onverstandig. Zeker bij senioren bedden is het verstandig om tenminste één bedzijde als hoog laag bed uit te voeren. Dan kan de hoog laag functie worden opgeroepen precies op het moment wanneer dat nodig is.

Een hoog laag functie is fijn om in huis te hebben, maar u hoeft deze niet aan beide kanten te kiezen. Weliswaar is een dubbel hoog laag bed prettig voor het opmaken zonder bukken, voor de functies die van belang zijn voor de thuiszorg is een hoog laag bed aan één zijde voldoende. De opstelling met aan één zijde hoog laag en aan de andere alleen hoofd/voet-verstelling wordt veel gekozen.

Persoonlijk advies voor het juiste matras

Het ontwerp van een bed heeft geen invloed op het slaapcomfort. Dat is in een beddenwinkel altijd wel het geval, maar dat is eigenlijk heel raar. Want of u nu kiest voor een bedombouw, een houten bed of een boxspring, om lekker liggen moet een bed passen bij uw lichaam. Daarom kiest u bij De Suite enerzijds wat u mooi vindt en los daarvan bepalen de ervaren slaapadviseurs anderzijds samen met u wat het beste ligcomfort is.

De Suite adviseert al 40 jaar in het juiste ligcomfort en zorgt dat hun klanten het matras krijgen waar hun lijf om vraagt. Zo kijken ze naar het postuur, de slaaphouding, het slaapgedrag en alle andere factoren die van invloed kunnen zijn op de keuze van het matras.

Daarbij maken ze gebruik van een uitgebreid programma aan pocketsprings en hoogwaardige vullingen en matras-stoffen. Op die manier past een matras van De Suite perfect bij uw lichaam en bent u jarenlang verzekerd van een gezonde nachtrust.

De Suite

Stimulering van de bloedsomloop

De hoog-laag bedden van De Suite zijn voorzien van een kantelmechanisme. Door het lichaam een beetje naar achteren te kantelen wordt de druk in de onderrug verminderd en verbetert tegelijk de bloedsomloop. Met dat doel kan een hoog laag bed ook worden uitgebreid met de FPS-ontspanningstechnologie. Deze techniek geeft door middel van laag-frequente geluidsgolven een subtiele en aangename ‘druk van binnenuit’ met als resultaat een betere doorbloeding en een bijzonder ontspannen gevoel.

Stimulering van de bloedsomsloop kan bijzonder gunstig zijn wanneer er sprake is van verhoogde lichaamsspanning of klachten als gevolg van een slechte doorbloeding. Sinds de introductie van de FPS-technologie in 2014 helpt De Suite veel mensen met aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson, neuropathie en allerlei stress-gerelateerde problemen. Deze techniek wordt al jaren succesvol toepast in allerlei zorginstellingen en De Suite is de eerste die toepassing van FPS mogelijk maakt in bedden en boxsprings voor thuis.

De suite

Deelbaar hoog laag bed om makkelijk op te maken

Het opmaken van een bed kan een hele klus zijn, omdat u lastig bij het midden kunt. Daardoor belast u uw rug meer dan nodig is, want een hoog laag bed ontneemt u dit dagelijks ongemak. U kunt het bed makkelijker opmaken dan een traditioneel bed, omdat het bed op de ideale werkhoogte gebracht kan worden. Door de bedden omhoog te zetten en vervolgens te splitsen, kunt de hoeslakens veel makkelijker om de matrassen heen krijgen. De matrassen liggen altijd gefixeerd en zullen niet schuiven.

Een deelbaar en verrijdbaar bed is ook handig met het schoonmaken onder het bed. Met de wielen van de rem rijdt u het bed namelijk eenvoudig aan de kant. Dit kunt u bovendien zonder te bukken doen wanneer u het hoog laag bed eerst in de hoogste stand zet. En als u klaar bent met stofzuigen of dweilen plaatst u de bedden weer eenvoudig tegen elkaar. Stofnesten onder het bed zijn hiermee verleden tijd en deze klus kunt u makkelijk alleen af.

De bedhoogte in de laagste stand – de zogenaamde aanvangshoogte - moet ook in orde zijn. Daarom kijken de beddenmakers van De Suite ook naar de juiste zithoogte die bepaald wordt door de beenlengte van de klant en in hoeverre de klant moeite heeft om in- en uit bed te stappen. Het is belangrijk dat iemand goed en stabiel kan zitten op de rand van het bed en gewoon de voeten op de grond kan zetten bij het uitstappen.

De Suite is dé hoog laag bedden specialist

De specialisten van De Suite maken voor iedereen het perfecte hoog laag bed, waarbij zij altijd rekening houden met de persoonlijke omstandigheden. Zo wordt een senioren boxspring geschikt voor de zorg aan bed, maar dan precies in de stijl en het ontwerp passend bij iemands persoonlijke smaak. Inmiddels genieten duizenden tevreden klanten in Nederland en België elke dag van een hoog laag bed van De Suite.

De Suite
Zuidplaspolderweg 11
2841 DC Moordrecht
T. 0182-375022
info@desuite.nl
www.desuite.nl