Dit artikel is partnercontent.

partnercontent
Back to school met Duifhuizen

Hé jij daar! Klaar om je studiestijl naar een hoger niveau te tillen? Bij Duifhuizen hebben we alles wat je nodig hebt om het komende schooljaar té gek te maken! Als kers op de taart krijg je vanaf 15 juli tot 31 augustus bij elke aankoop een drinkfles cadeau!

EMG Mediaproducties
Duifhuizen tassen & koffers B.V.
Duifhuizen tassen & koffers B.V.

Waarschijnlijk ben je op dit moment van je welverdiende schoolvakantie aan het genieten en wil je nog niet denken aan school. Of heb je juist zin om te beginnen op je nieuwe school of aan een nieuw studiejaar. Wij hebben in ieder geval de allerleukste en tofste rugzakken in onze collectie.

Uitgebreide collectie

Ga je komend schooljaar naar de middelbare school? Bij Duifhuizen heb je een ruime keuze aan . Zo kun je kiezen uit merken zoals Eastpak, Fjallraven, Kapten & Son, New Rebels, Tommy Hilfiger en nog veel meer.

Ook voor de jongeren die naar het hoger onderwijs gaan heeft Duifhuizen een ruime collectie schooltassen van bijvoorbeeld Rains, Fjallraven, Bold Banana en Kapten & Son. Ga je liever voor een ? Kijk dan eens bij de merken DTK en Charm.

Kleine kids

De allerkleinsten vergeten we natuurlijk niet. Ook voor hen hebben we mooie merken in onze . Denk aan de diertjes van Trixie en de leuke prints van Fresk en Zebra. Ook hebben we rugzakjes van Studio Noos en Beagles. De meeste rugzakjes kunnen gepersonaliseerd worden, dus dat is extra handig voor de opvang of de kleuterschool. Daarnaast zijn er van een aantal merken bijpassende drinkflessen verkrijgbaar die ook van een naam kunnen worden voorzien. Hoe leuk is dat?

Schoolaccessoires

Met een mooie schooltas ben je er natuurlijk nog niet. Daarom vind je bij Duifhuizen allerlei , zoals regenhoezen die je droog houden tijdens een onverwachte downpour, laptophoezen die je kunt laten personaliseren en gave etuis.

Heb je al iets moois op het oog of wil je nog even oriënteren? Neem gauw een kijkje in een van onze winkels waar ons personeel je met liefde van informatie en persoonlijk advies voorziet. Of kijk eens op en scoor de mooiste essentials voor het nieuwe school- of studiejaar!

Dit artikel is partnercontent. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van het Reformatorisch Dagblad.
Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl
Meer over
Advertorial

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer