Dit artikel is partnercontent.

partnercontent
Stoere outfits met verschillende lagen bij Sans

Bij Sans-online in Rijssen stromen de nieuwe collecties binnen. Ze bevatten mooie materialen en comfortabele pasvormen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Februari is de laatste maand om koopjes in de wintercollectie te scoren. Op Restantendag, 29-02, zijn de sales op hun scherpst.

EMG Mediaproducties
Sans Mode
Sans Mode

De Rijssense modezaak Sans-online staat bekend om haar snelheid, service, prijs en zeer brede assortiment topmerken. Dankzij de eenvoudige zoek- en filteropties vindt iedere bezoeker in een handomdraai het kledingstuk van zijn/haar dromen. Vandaag besteld betekent vaak morgen in huis. Niet goed = geld terug!
Eigenaar Tom Sans nodigt iedereen uit om zijn zaak aan den lijve te ervaren.

Herenjeans

Deze keer vraagt Tom vooral aandacht voor herenkleding: voor en voor de merken en . „Bij de spijkerbroeken is er ontzettend veel keuze in lengtematen en verschillende pasvormen als slim fit, straight fit en regular fit. Alle modellen zijn in meerdere kleuren, wassingen en lengtes te verkrijgen. Zo kun je altijd een herenjeans vinden die bij jou en jouw stijl aansluit.”

PME legend

Helemaal trendy is een stoere, veelzijdige outfit die uit verschillende lagen bestaat, stelt Tom. „De perfecte basis is een goede jeans. „Neem de Skyrak van PME legend: hun nieuwste jeans met een normale pasvorm.”
De eigenaar van Sans adviseert om je jeans eens te combineren met een comfortabel T-shirt en een overhemd, bijvoorbeeld van PME legend. „Tegenwoordig bestaan er ook overshirts, Wij vinden dit een goede aanvulling op elke kledingkast. Een overshirt combineert de goede eigenschappen van een lichtgewicht jas met die van een overhemd. Dat maakt een overshirt hét ideale item om als extra laag te dragen.”

Only & Sons

Niet alleen PME legend, ook Only & Sons produceert jeans en overshirts. Plus nog heel veel andere mode-items. „Het is een vooruitstrevend merk voor mannen in het denimuniversum met roots in het Deense bedrijf Bestseller. Het ontwerpt stijlvolle én tijdloze items die altijd met zorg zijn afgewerkt. Only & Sons biedt veel verschillende stijlen en kleuren, waardoor je altijd een kledingstuk vindt dat bij jouw persoonlijkheid past. Bovendien zijn de items geschikt voor meerdere gelegenheden.”

Spaarsysteem

Vóór 15.00 uur besteld, betekent doorgaans dat je je kleding de volgende werkdag in huis hebt. Bestellingen boven de €95 euro worden gratis geleverd. Is het kledingstuk toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen probleem, Sans geeft je 21 dagen bedenktijd en in die periode kun je je aankoop retour sturen. Kopende klanten doen automatisch mee aan een spaarsysteem, waarmee je korting op toekomstige aankopen verdient.

Speciale app

Om het klanten nog makkelijker te maken heeft Sans een eigen app die (gratis) in App- en Playstore te downloaden is. Een leuke extra is dat je in de app al je favorieten in een wensenlijst kunt opslaan om ze op een later moment nog eens op je gemak te bekijken.

Dit artikel is partnercontent. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van het Reformatorisch Dagblad.
Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl
Meer over
Advertorial

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer