Geurts Schoenmode Bunt Automatisering te Kesteren
Schaduw en maneschijn Rechter: Werkplek moet rookvrij zijn
PTT Post moet binnen veertien dagen in haar vestiging aan de Slingerweg in Breda een algeheel rookverbod instellen. Wel moet er een speciale ruimte komen waar gerookt kan worden en waar niet-rokers geen last van de rook hebben.
Amato presenteert 58e kabinet Italië
De Italiaanse kandidaat-premier Giuliano Amato (61) heeft zijn kabinet gepresenteerd. Het 58e Italiaanse kabinet van na de Tweede Wereldoorlog telt met 24 ministers een minister minder dan het vorige.
Banken belijden geen schuld
in WOL-debacle

ABN Amro en Goldman Sachs, de banken die de beursgang van internetprovider World Online (WOL) begeleidden, wijten de snelle koersval aan „de algehele neergang in de internet- en ICT-branche.”
„Geen tolheffing bij file”
Wie na de invoering van het rekeningrijden toch nog in de file komt te staan, hoeft geen tol te betalen. De overheid moet op die manier net als de Nederlandse Spoorwegen vertraging vergoeden.
Turkse coalitie en oppositie
steunen kandidatuur Sezer

Alle leiders van de Turkse coalitie- en oppositiepartijen steunen de kandidatuur van Ahmet Necdet Sezer voor het presidentschap. Dat maakte de Turkse premier, Ecevit, gisteren bekend.
Nieuw Front start in Paramaribo
Het Nieuw Front voor Democratie en Ontwikkeling heeft gisteravond in Paramaribo zeker 25.000 mensen op de been gebracht voor zijn eerste massabijeenkomst.
Cabaretier Toon Hermans overleden
Alle rechten voorbehouden © 2000. Uitgave Reformatorisch Dagblad BV.