Dit artikel is partnercontent.

partnercontent
Klämar’s Fashion: "Hier is het gewoon gezellig"

Voor veel mannen is winkelen voor nieuwe kleding een verplicht nummer. Klämar’s Fashion wil daarom juist een prettige winkelervaring bieden. “We nemen graag de tijd voor klanten, het gaat er hier heel ontspannen aan toe.”

tekst EMG Mediaproducties

De Zeeuwse winkel heeft een ruim assortiment en , maar daarbij ook overjassen en accessoires zoals riemen en schoenen om een outfit compleet te maken.

Eigenaar Klaas Leendert Blok zit al sinds 1995 in het vak. De winkel heeft hij sinds 2005 een aantal dagen in de week. “We werken - vooral bij bruidegoms - vaak op afspraak, en dan doen we de deur van de winkel dicht, zodat we in alle rust met de klant kunnen overleggen wat hij precies wil.”

De hoofdmoot van het assortiment bestaat uit kostuums uit de zogenaamde mix & match-collectie: hier kunnen broeken en jasjes uit verschillende maten gecombineerd worden zodat een kostuum precies aansluit bij de drager. Maar ook voor maatwerk bent u bij Klämar’s Fashion aan het juiste adres. “Persoonlijk advies op maat voor een betaalbare prijs, dat is waar we voor staan. En dat zonder daarbij aan kwaliteit in te leveren. Een confectiekostuum heb je hier al vanaf € 249,- en een maatkostuum vanaf € 385,-.” Daarnaast zijn ook overhemden en overjassen op maat verkrijgbaar.

Het persoonlijke aspect komt zelfs terug in de naam van de winkel. Blok: “Het is echt een bedrijf van ons samen. Dus heb ik de eerste drie letters van mijn voornaam en ook de eerste drie van die van mijn vrouw, die Marian heet, gecombineerd.”

De afwisseling spreekt Klaas Leendert enorm aan. “Het is iedere keer weer mooi om precies het kostuum te kunnen leveren dat voldoet aan de wensen van de klant.” Klämar’s Fashion verkoopt veel aan bruidegoms en levert bedrijfskleding - soms steekt hij een heel team in het nieuw- maar ook ambtsdragers uit de omgeving weten de winkel te vinden. Met de ruim 200 verschillende kostuums in de winkel is er allicht voor elk wat wils.

Jubileumkorting

Klämar’s Fashion bestaat 12,5 jaar! Om dat te vieren krijgt u bij aankoop van een kostuum uit de standaardcollectie een strijkvrij overhemd ter waarde van € 54,95 GRATIS, of bij aankoop van een maatkostuum een maatoverhemd ter waarde van € 119,- GRATIS. Reden te meer om een bezoekje te brengen aan de winkel in ‘s Gravenpolder! Deze actie is geldig tot en met zaterdag 7 april.

Contact

Klämar’s Fashion
‘s Gravenstraat 63
4431 AB ‘s Gravenpolder
06-14531528
info@klamarsfashion.nl

Dit artikel is partnercontent. De inhoud valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van het Reformatorisch Dagblad.
Hebt u een taalfout gezien? Mail naar redactie@rd.nl

Home

Krant

Media

Puzzels

Meer