KNP mag tarieven in twee keer aanpassen
KPN mag als het aan Opta ligt haar tarieven volgend jaar in twee keer aanpassen. In september oordeelde de onafhankelijke toezichthouder dat KPN te veel rekende voor telefoongesprekken. De tarieven zouden per 1 januari flink omlaag moeten.
Fiscus verdient met Operatie
Clickfonds ruim 50 miljoen

Vijfentwintig verdachten in de beursfraudeaffaire hebben van de Belastingdienst een fiscale naheffing opgelegd gekregen. Met de totale naheffing is ƒ 52,5 miljoen gemoeid. Dat heeft RTL Nieuws gisteravond gemeld.
Inflatie in Nederland
blijft laag

De consumentenprijzen gaan nauwelijks
meer omhoog. Vergeleken met een jaar
eerder kostte het doorsnee product in
oktober slechts 1,8 procent meer, zo blijkt
uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Rechtbank wijst vordering van varkenshouder af
De staat hoeft de Drentse varkenshouder die een kort geding aanspande wegens de Wet herstructurering varkenshouderij, geen cent schadevergoeding te betalen.
Nederland krijgt primeur
voor autowarenhuizen

Nederland krijgt de Europese primeur van warenhuizen die zowel nieuwe als gebruikte auto's van verschillende merken verkopen. Merken gaan er in eigen paviljoens hun nieuwste types showen.
Veel schilders werkloos
door regen

Aanhoudende regen en storm leiden tot een dramatische situatie in de schildersbranche. De schade door onwerkbare dagen bedraagt nu al ten minste 100 miljoen gulden. Deze winter komen er tot 5000 extra werklozen bij.