Yord herfst logo
Home      Zoeken      

  „Verhef je stem tegen acts Madonna"

  HILVERSUM - Over een paar dagen treedt popster Madonna op in Nederland. Haar godslasterlijke acts doen het verzet onder christenen snel groeien. Ook L. P. Dorenbos heeft zich met zijn stichting Schreeuw om Leven in de strijd gegooid.

  Madonna staat zondag en maandag in de Amsterdam ArenA. Ze voert daar haar nieuwste -wereldwijd inmiddels zeer beruchte- act op: een kruisigingsscène. Een van haar nummers zingt ze terwijl ze vastgebonden is aan een metalen kruis. Ook draagt ze bij die gelegenheid een doornenkroon.

  L. P. Dorenbos van stichting Schreeuw om Leven.

  L. P. Dorenbos van stichting Schreeuw om Leven.


  De stichting Schreeuw om Leven roept nu op tot gebed en vasten. Dorenbos hoopt dat daarmee de optredens voorkomen kunnen worden. „We hopen dat de Heere handelend optreedt, zoals ik vanmorgen las in de Bijbel. Die kruisigingsscène is natuurlijk verschrikkelijk, maar wat Madonna verder zingt is ook niet verheffend. Haar liedteksten zijn puur pornografisch en demonisch. Er moet gebed zijn, zeker ook voor haar en haar team. Het zou wat zijn als Madonna haar podium in de toekomst zou gebruiken om te getuigen van de Heere Jezus.”

  Lees het: hele artikel op www.refdag.nl 

  Reacties (1)

  Simone
  bezorger
  Quote bericht
  aantal posts:14

  Yord, is dit DE handtekeningactie? ;-)