Yord herfst logo
Home      Zoeken      

  SGP-jongeren hebben kritiek op Madonna-concert

  AMSTERDAM (ANP) - De SGP-jongeren vinden dat een godslasterlijke scène uit het concert van popster Madonna moet worden verwijderd, als zij op 3 en 4 september in de Amsterdam ArenA optreedt.

  Ze gaan vragen aan minister Donner (Justitie) of het betreffende tafereel verboden kan worden, meldden zij donderdag.

  De 47-jarige Amerikaanse zangeres zorgt in het kader van haar Confessions Tour in diverse landen voor ophef. Tijdens het lied ’Live to Tell’ hangt ze namelijk aan een kruis met een doornenkroon op haar hoofd.

  Om die reden mocht ze in Rusland niet optreden op het Rode Plein in Moskou. Het spektakel moest volgens de autoriteiten daar zo ver mogelijk worden weggehouden van de orthodoxe heiligdommen in het centrum van de Russische hoofdstad. Ook in Rome, dicht bij het Vaticaan, konden velen Madonna’s actie niet waarderen. In Duitsland heeft de justitie aangekondigd het concert bij te wonen om zelf te constateren of er iets strafbaars gebeurt.

  Reacties (1)

  rebekka@yord.nl
  bezorger
  Quote bericht
  aantal posts:1

  Tog vin ik da je nie zo moet zeure, misschien vind zij het iets als getuigen, evangeliseren, en ze is toch zelf verantwoordelijk voor haar daden??? OF nie soms?? Jullie hoeven tog niet te oordelen van wat ze wel of niet mag doen?