„Van Ree biedt mij veel ontwikkelkansen”

Advertorial

Het jonge, ambitieuze team, de ontwikkelmogelijkheden, de open sfeer en de variatie in klanten en werkzaamheden. Deze aspecten zorgden ervoor dat Arjen overstapte van een big-four accountantskantoor naar Van Ree Accountants.

Een paar jaar geleden ging Arjen als Assistent Accountant bij Van Ree Accountants in Alphen aan den Rijn aan de slag. Twee jaar later is hij doorgegroeid naar de functie van Relatiebeheerder. De ontwikkelkansen bij zijn huidige werkgever spreken hem zeer aan. „Je merkt aan alles dat Van Ree een groeiende organisatie is”, vertelt hij. „We werken met een jonge, ambitieuze teams, er wordt volop gestudeerd en opgeleid en er zijn ruime ontwikkelmogelijkheden.”

Kwaliteitsbeheersing

Afgelopen jaar behaalde Arjen zijn RA-titel en daarom is hij voorlopig „even klaar” met studeren.

De komende jaren wil hij zich binnen Van Ree Accountants verder ontwikkelen tot eindverantwoordelijk accountant, vertelt hij.

„En ik wil graag actief zijn op het gebied van kwaliteitsbeheersing binnen ons kantoor en bijdragen aan het verder uitbreiden van de wettelijke controlepraktijk. Het mooie is: die ruimte is er!”

Wat hem verder erg aanspreekt bij zijn huidige werkgever is de sfeer op kantoor. „Ik werkte bij een big-four accountantskantoor dat wel erg ‘massaal’ was. Het leek mij erg leuk om bij een kleiner accountantskantoor te werken. Dat was een van de redenen om de overstap naar Van Ree te maken. Ik heb er geen spijt van: er is hier veel meer persoonlijke aandacht voor elkaar en betrokkenheid op de organisatie. De sfeer is open, er zijn korte lijnen en je stapt gerust even bij een partner binnen.”

Controlerende rol

De diversiteit is een ander pluspunt van Van Ree, vindt Arjen. „Het is ontzettend leuk dat je als Relatiebeheerder bij zoveel verschillende organisaties over de vloer komt en gesprekspartner bent van het management. Ik bedien voor een groot deel klanten in de onderwijsbranche, maar ook overige non-profit instellingen en het MKB behoren tot mijn klantenportefeuille.

Daarnaast past de controlerende rol mij goed: de vinger op de zere plek leggen bij organisaties en het management bewust maken van zaken die beter of efficiënter kunnen. Daarbij is het erg motiverend dat ik de gelegenheid krijg om vervolgens met de klant mee te denken en te adviseren over oplossingsrichtingen.”

Grote kansen

Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging bij een accountantskantoor beveelt Arjen een functie bij Van Ree Accountants dan ook van harte aan. We zijn een ambitieus en sterk groeiend kantoor en zoeken onder andere voor ons team in Alphen aan den Rijn een Relatiebeheerder. „Als je wilt werken met jonge, enthousiaste collega’s, in een groeiende controlepraktijk met volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen; dan is Van Ree Accountants de beste keus.

Met het oog op de huidige ontwikkelingen in de accountancybranche zie ik grote kansen voor ons kantoor. Je merkt dat de markt, met name de non-profitsector, in beweging is. Als betrokken, no-nonsense kantoor spelen we daar goed op in en kunnen we echt van meerwaarde zijn voor onze klanten.”