Van Manen Zonwering maakt buitenleven echt genieten

Advertorial Van Manen Zonwering
4

Of het nu gaat om terrasschermen, rolluiken, Zippscreens, een lamellendak, vouwdak of tuinkamer – iedereen is van harte welkom in de uitgebreide toonzaal van Van Manen Zonwering in Barneveld. Carel van Essen, adviseur Buitenleven: „We spreken graag de wensen met de klant door.”

Het bedrijf verkoopt wekelijks tientallen producten die niét terugkomen aan klanten die gráág terugkomen! En dat door heel Nederland!

Bij zonweringen en tuinkamers is het model erg belangrijk, geeft Carel aan. „Ze moeten aansluiten bij de stijl van de woning. Daarom hebben wij veel keuze in model, uitvoering en kleur. We geven niet alleen een productadvies, maar ook kleuradviezen! Dit stellen onze klanten zeer op prijs.”

Omdat het soms lastig is om je voor te stellen hoe een en ander er in de praktijk uitziet, heeft Van Manen moderne technieken tot zijn beschikking om producten en stijlen te visualiseren. Het gaat erom dat het verkochte product bij de klant en zijn woning past, vindt Carel.

Behalve die match is de kwaliteit van de verkochte producten zeer belangrijk, vertelt hij. „Zonwering is een investering voor de lange termijn! Daarom werken wij met Duitse fabrikanten, waardoor wij een zeer lange garantie op zonweringproducten kunnen geven: acht jaar!”

Behalve de particuliere markt, bedient Van Manen onder de vlag ”Horeca Zonwering Nederland” horecabedrijven bij het overkappen van terrassen. Carel: „Daarbij gaat het regelmatig om enkele honderden vierkante meters.”

Van Manen wil innovatief blijven om mee te kunnen gaan in de veranderende wensen van klanten. Daarom presenteert het binnenkort een ”Air-close schuifdak” in de toonzaal. Carel: „Dat is een glazen tuinkamer, waarbij het glas helemaal weg kan schuiven: elektrisch!”

Ondanks de groei wil Carel gewoon een nuchtere, kundige adviseur met Barneveldse inslag blijven. „Met als doel: niet alleen u, maar uw hele familie als onze klant.”

Klantreacties

Klanten zijn zeer te spreken over de service en de producten van Van Manen: de onderneming scoort op Solvari.nl een 8,7! Carel: „Een tijdje geleden kwam er een klant binnen, bij wie iets mis was gegaan. Met enige spanning vroeg ik waarmee ik hem van dienst kon zijn. Hij zei dat hij extra producten wilde bestellen, omdat hij erg positief over onze service was. Zoiets geeft me kippenvel!”

Contact

Van Manen Zonwering
Dr. Willem Dreeslaan 2
3771 RW Barneveld
0342 425 745
info@vanmanenzonwering.nl
vanmanenzonwering.nl