Steenbergen Schoenen: van sportief tot klassiek

Advertorial Steenbergen Schoenen
3

Dames-, heren- en kinderschoenen, van gekleed tot sportief. Bij Steenbergen Schoenen in Rijssen vindt u een grote collectie met de betere merken. De schoenenwinkel heeft een eigen schoenmakerij en kan daarom goede service verlenen. „Verder verkopen we schoenen in breedtematen voor de perfecte pasvorm”, vertelt Jurgen Steenbergen. Samen met zijn broer Jan en zijn zus Madeleine runt hij de winkel. „Onze grootvader Jan Steenbergen begon in 1946 als schoenmaker. Later is de verkoop van schoenen erbij gekomen. Inmiddels zijn wij de derde generatie die schoenen verkoopt! In 2011 zijn we een webshop gestart, om onze klanten op zoveel mogelijk manieren te kunnen bedienen.”

De schoenenzaak gaat met de tijd mee. Jurgen: „Wij krijgen steeds meer kleine tussencollecties, die inspelen op de laatste trends en kleuren. Deze schoenen hebben we direct in de winkel en in de webshop.”

Ook klanten met een bijzondere schoenmaat slagen bij Steenbergen. „Mensen die lastig passende schoenen kunnen vinden hebben bij ons ruime keuze. Het is mooi om te zien dat ook deze klanten tevreden naar huis gaan!”

Verbouwing

In de afgelopen tijd is de schoenenwinkel verbouwd. „We vonden dat de dames- en kinderafdelingen wel een opknapbeurt konden gebruiken,” aldus

Jurgen. „Het meubilair is vervangen, de etalages zijn vernieuwd en we hebben meer groen toegevoegd aan de winkel.” Naast dat de winkel een nieuwe uistraling heeft gekregen zijn er verschillende nieuwe merken aan de collectie toegevoegd. Een van die merken is het Italiaanse Lilian. Hiervan verkoopt Steenbergen met name enkellaarsjes.

Jurgen is enthousiast over zijn werk. „Het is heel mooi om tevreden klanten te hebben, dat geeft veel voldoening. In de toekomst hopen we nog te groeien met de webshop, maar voor nu vinden we het fijn om onze klanten blij te maken met de mooie schoenen die we verkopen.”

Reacties

Klanten waren erg tevreden over het resultaat van de verbouwing:

„Ik heb vanmiddag een kijkje genomen en was aangenaam verrast door de warme kleuren op de wanden en de mooie vloerbedekking! Steenbergen heeft een hele gezellige sfeer gekregen met allure! Heel mooi!”

„Jong, oud, meisje of jongen: jullie hebben de mooiste schoenen! En nu de winkel er ook nog zo mooi uit ziet, komen die schoenen helemaal tot hun recht. Gefeliciteerd met het resultaat! Schitterend!”

Contact

Steenbergen Schoenen
Haarstraat 54
7462 AS Rijssen
0548 512 652
info@steenbergen-schoenen.nl
www.steenbergen-schoenen.nl