Refurbished devices tegen een scherpe prijs

Advertorial 2dehandslaptops
2

Op zoek naar een (refurbished) laptop, pc, iphone of ipad met een scherpe prijs? Dringend verlegen om een bedrijf dat je kapotte device goed en snel repareert en bovendien degelijke service biedt? Klop dan aan bij 2dehandslaptops in Veenendaal.

De core business van het Veenendaalse bedrijf is de verkoop van laptops aan consumenten, scholen, bedrijven – dus eigenlijk aan iedereen.

„We verkopen alleen exemplaren uit de zakelijke markt met hoogwaardige specificaties en een lange levensduur”, vertelt eigenaar John Zeeman. „De kwaliteit is stukken beter dan die van consumentenlaptops. Bovendien zijn onze exemplaren heel snel, omdat men in bedrijven niet anders wil.” Verder biedt de onderneming refurbished iPads en iPhones. „Mits ze door onze strenge controle komen.”

Welk item een klant ook koopt, hij is verzekerd van een scherp geprijsd artikel in goede staat, gereinigd, opnieuw geïnstalleerd, met een valide licentie en goede garantievoorwaarden. Verder beschikt de zaak over een eigen reparatiecenter, waar het team dagelijks reparaties en upgrades aan devices uitvoert.

Reviewcijfer: 9,5

Bijzonder is dat 2dehandslaptops Microsoft Partner is en certificaten op meerdere vlakken heeft. „We hebben service hoog in het vaandel staan en nemen klanten serieus. Ze zeggen vaak dat we uitstralen dat we ons vak graag en goed doen.” Dat blijkt ook uit het reviewcijfer van klanten op het onafhankelijke KiyOh: 9,5!

Tot een jaar of vijf geleden was John ICT-manager en deed hij de handel in refurbished producten er als hobby naast. „Het verschil tussen toen en nu is dat mensen groener zijn gaan denken, minder angst hebben om 2dehands te kopen en sneller online bestellen.”

John vindt het mooi om mensen te helpen met hun device. „We houden niet van de wegwerpmaatschappij en zijn ons bewust van ons rentmeesterschap. Klanten schenken ons hun oude hardware, wij knappen die op en geven die vervolgens aan goede doelen. Prachtig is dat.”

Verkoper gezocht

2dehandslaptops zoekt een junior verkoper binnendienst. „Deze nieuwe topper wordt een ondersteuner in onze shop”, aldus John. Goede communicatieve vaardigheden vormen de belangrijkste functie-eis; verkoop en beheer van de webshop en de winkel de belangrijkste taken. Het bedrijf biedt een gezellig team en een marktconform salaris. Zie: www.2dehandslaptops.nl/vacatures voor meer informatie.

Contact
2dehandslaptops
De Smalle Zijde 22
3903 LP Veenendaal
0318-551155
info@2dehandslaptops.nl
www.2dehandslaptops.nl