Persoonlijk advies bij Steenbergen Tegels

Steenbergen Wand- en Vloertegels uit De Klomp (bij Veenendaal) biedt een groot assortiment keramische tegels in verschillende vormen, structuren, oppervlakten, kleuren, motieven en maten. „Keramische tegels zijn duurzaam: ze gaan jarenlang mee en zijn bestand tegen krassen, stoten en vlekken”, vertelt verkoper Hanjo Kapaan. „Ze behouden hun kleur en een vloer van keramische tegels is gemakkelijk te onderhouden. Wij verkopen veel houtlook tegels en tegels met de uitstraling van natuursteen. Marmerlook tegels worden ook steeds populairder. Daarnaast verkopen we veel tegels in grote formaten. Ook onze gezaagde waaltjes voor in huis en de Castle Stones doen het goed.”

Steenbergen Wand- en Vloertegels heeft deskundig advies en een goede service hoog in het vaandel staan. „Wij hebben als doel om samen met de klant de juiste tegel uit te zoeken die de perfecte basis van zijn interieur zal vormen. We adviseren in een ongedwongen sfeer en we denken met de klant mee, om zo tot de juiste keuze te komen. In totaal hebben wij maar liefst 1000m2 aan showroom, verdeeld over 3 verdiepingen. Daar presenteren wij de tegels in grote vlakken zodat de klant een goed beeld krijgt van de verschillende nuances in de tegels. Daarnaast hebben we acht voorbeeldbadkamers”, aldus Hanjo.

De tegelhandel richt zich met name op het middensegment. „Maar wel met een knipoog naar het hogere segment. Met name de particulieren weten ons te vinden, maar ook steeds meer tegelzetters en aannemers zoeken hun tegels en verwerkingsmaterialen bij ons uit, mede omdat we vanaf 7 uur ’s ochtends een afhaalservice hebben.” Steenbergen Wand- en Vloertegels speelt in op de trends in tegelland. „Keramische houtlook tegels zijn momenteel erg in trek. Deze niet van echt hout te onderscheiden tegels zijn erg praktisch, bijvoorbeeld in combinatie met een vloerverwarming. Verder zijn vintage tegels, met of zonder patroon, in de mode.” Hanjo geniet van zijn werk: „We zijn een gezond en groeiend bedrijf, dat maakt het werk leuk en uitdagend!”

Positieve feedback

De service en het assortiment van Steenbergen Wand- en Vloertegels worden door klanten erg gewaardeerd.

Leon Smit: „Wij zijn voor nieuwe vloertegels bij Steenbergen gaan kijken. Daar hebben wij geen seconde spijt van. We zijn uitstekend geholpen en hebben mooie tegels gevonden. Niets dan lof voor dit bedrijf, een absolute aanrader!”

Contact

Steenbergen Wand- en Vloertegels
Stationsweg 10
6745 XM De Klomp
0318-573413
verkoop@steenbergentegels.nl
www.steenbergentegels.nl