Natuurlijk slapen: gezond en droog tussen de wol

Of het nu gaat om een dekbedovertrek, een goed kussen, een nieuw matras, een lattenbodem of een complete boxspring, bij Alpa Bedden Natuurlijk Slapen in Driebruggen is het te vinden. „We hebben tevens een uitgebreide collectie bedomrandingen in meer dan vijftig kleuren en houten ledikanten in heel veel tinten. Wil je alles zelf ervaren, maak dan een overnachting in een duthut mee”, vertelt eigenaar Willie Rutting.

Alle producten hebben „een super prijs-kwaliteitverhouding”, stelt Willie. „ Klanten mogen van ons topkwaliteit tegen een betaalbare prijs verwachten. Dit kan doordat onze kosten laag zijn, omdat we veel in eigen beheer hebben.”

Naast matrassen en lattenbodems verkopen de wolproducten ook erg goed. Willie: „Een merinowollen onderdeken en een dekbed of deken van wol zorgen voor een optimale vocht- en temperatuurregeling. Ideaal voor de zweter en de koukleum en voor mensen met reuma, artrose, astma, eczeem en huisstofallergie. Zelfs voor de allerkleinsten is wol veilig, omdat het ademt.”

Verder biedt Willie advies aan huis of in de showroom. „Oud én jong moeten een goed bed hebben. Het gebeurt maar al te vaak dat kinderen een matras krijgen, waar papa of mama vroeger op heeft geslapen. We sturen onze kinderen toch ook niet op versleten schoenen de deur uit; dat is slecht voor hun houding. Waarom geven we hun dan wel een oud matras, terwijl een kind zijn hele jeugd in de groei is en minimaal tien uur slaap nodig heeft?”

Die zorg voor anderen zit Willie echt in het bloed. Zo verkocht ze pas een bed aan een oudere dame die zich afvroeg of het matras toch niet te hard zou zijn. „Ik heb haar gerustgesteld en gezegd dat het echt goed zou komen. Na de eerste nacht hoorde ik dat ze zó lekker had geslapen. Daar word ik echt oprecht blij van. Tevreden klanten hebben, is alles wat ik wil. Niets meer, niets minder.”

Contact
Natuurlijk slapen
Willie Rutting
Kerkweg 14, Driebruggen
06-42151578
williesimon2@hotmail.com
www.alpabedden.nl

Gratis proefnacht in duthut beleven

Een van de dingen die Alpa Bedden uniek maakt, is dat klanten een gratis proefnacht kunnen meemaken. Willie Rutting: „Als we een auto kopen, vinden we het heel normaal dat we een proefrit maken, terwijl we een auto gemiddeld genomen één uur per dag gebruiken. Op een bed liggen we gemiddeld zeven tot acht uur per dag, waarom dan niet een nacht proefslapen?

In de duthut vinden klanten een ruime slaapkamer met eigen toilet en badkamer, waardoor ze privacy hebben. Wanneer ze ´s avonds rond koffietijd aankomen, drinken we gezellig koffie. Daarna volgt er een uitleg over het complete slaapsysteem. En dan kan het beleven beginnen. Uiteraard staat er ´s morgens een heerlijk ontbijt klaar, waarna we samen evalueren hoe het bed beviel."