Maxstein Tweewielers: leverancier van fietsplezier

Advertorial Maxstein Tweewielers
2

Maxstein Tweewielers uit Ede is een zwaargewicht op fietsgebied. Bezoekers uit een brede cirkel rond het Gelderse dorp weten de zaak te vinden voor aankoop, service en onderhoud. „Zeker op e-bikegebied zijn wij een specialist”, vertelt eigenaar Robert Schut. „We bieden speedpedelecs, sportieve modellen en stads-, transport-, bak- en ATB-fietsen in elektrische uitvoeringen. Zelfs driewielers van Van Raam!”

et gediplomeerde team ontzorgt iedere klant op het gebied van reparaties en onderhoud: van kinderfiets tot racefiets, van schoolfiets tot speedpedelec. Het BOVAG-bedrijf beschikt dan ook over een moderne werkplaats met goed gereedschap. Niet voor niets waarderen bezoekers op klantenvertellen.nl de zaak met een 9,2! Schut noemt zijn onderneming „leverancier van fietsplezier”. Al sinds 1959 richt het bedrijf zich met dat doel op fietsers van 3-98 jaar. Persoonlijke en eerlijke aandacht was en is daarbij de belangrijkste pijler. „Luisteren naar de behoefte van de klant en het aanbod daar op afstemmen, daar gaat het om. De koper van een Maxsteinfiets krijgt een passend product met goede service voor blijvend fietsplezier.”

Hij noemt het voorbeeld van een oudere dame die zelfstandig wilde blijven shoppen. „Bij ons maakte ze kennis met de SITGO zit-loopfiets met ondersteuning. Nu zit ze niet langer achter de geraniums, maar haalt ze zelf bloemen. “

Dé trend van de laatste jaren is de e-bike, vertelt Schut. „Mensen vinden bij ons een hoogstaand en gevarieerd aanbod met unieke modellen, zoals die van Roetz. „In de Roetz Fair Factory maken mannen en vrouwen met een ‘rugzak’ prachtige designfietsen van afgedankte tweewielers. Gaaf toch?!”

Bodyscanning systeem

Om klanten de perfect passende fiets te kunnen bieden maakt Maxstein Tweewielers gebruik van een bodyscanning systeem. Dat scant het lichaam van de klant op vijf punten, zonder hem aan te raken, en berekent daarna de juiste stand van stuur, zadel, pedalen en handvatten. Uiteraard worden de persoonlijke voorkeuren van de klant meegenomen. Ook kan het systeem een zadelmeting doen. Daaruit volgt het beste zadel, zodat de fietser geen last van zadelpijn meer heeft.

Contact

Maxstein Tweewielers
Slijpkruikweg, Ede
0318-612154
info@maxstein.nl
www.maxstein.nl