Kwaliteit op nummer één bij Van Ree Accountants

Advertorial Van Ree Accountants
3

Wie de krant leest en het nieuws volgt, weet dat de accountancybranche al enige tijd onder een vergrootglas ligt. Kwaliteit, integriteit en onafhankelijkheid zijn de basis van een goede accountant. Albert-Jan van Ginkel, Medewerker Bureau Vaktechniek bij Van Ree Accountants: „Bij Van Ree Accountants kan je erop vertrouwen dat kwaliteit op nummer één staat.”

Betrouwbaarheid

Doordat de branche onder een vergrootglas ligt, wordt de relevantie van de accountant nog meer zichtbaar. De behoefte aan betrouwbare financiële informatie en de verklaring van een onafhankelijke accountant blijft onverminderd groot. „Het gaat niet alleen om informatie uit het verleden, maar juist om informatie die gericht is op de toekomst. Duurzaamheid en investeringen zijn thema’s waar iedere ondernemer zich mee bezighoudt. Een deskundige accountant die naast je staat en proactief met je meedenkt, is dan heel waardevol”, aldus Albert-Jan.

Kwaliteit

Bij Van Ree Accountants wordt veel waarde gehecht aan een kwaliteitsgerichte cultuur en daarmee ook aan een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Albert-Jan: „Dit blijkt niet alleen uit positieve scores van cultuursurveys en toetsingen door toezichthouders, maar ook uit klant-evaluaties en gesprekken met collega’s. Duidelijke werkinstructies, actuele kwaliteitsprotocollen, open communicatie en het stimuleren van feedback, de nadruk op opleiden en kennisdeling zijn allemaal onderdelen die deze cultuur in stand houden.”

Lerend vermogen

„Nog belangrijker is dat wij een sterk lerend vermogen hebben en ons in de toekomst ook vaktechnisch blijven ontwikkelen”, vervolgt Albert-Jan. „Ook accountants maken fouten. Ons doel is dit te voorkomen en hiervan te leren. Op basis van surveys, toetsingen en evaluaties blijven we scherp en stellen we uitdagende doelen, waardoor onze dienstverlening in ontwikkeling blijft.”

Vacature

Van Ree Accountants blijft investeren in de kwaliteit van dienstverlening. Vanwege sterke groei is het kantoor op zoek naar een Medewerker Vaktechniek/ Relatiebeheerder. Wil jij meer uitdaging en je vaktechnische kennis binnen de controlepraktijk verder ontwikkelen? Combineer dan een eigen klantenportefeuille met een rol binnen het team Vaktechniek. Word jij de nieuwe collega van Albert-Jan? Bekijk de vacature op www.werkenbijvanree.nl en solliciteer.

Van Ree Accountants
Koolhovenstraat 11, Barneveld
0342-408508
hrm@vanreeaccountants.nl
www.vanreeaccountants.nl
www.werkenbijvanree.nl