Kletec: groei door innovatie

Advertorial Kletec

Creatieve en ondernemende werknemers verstoren nogal eens de gevestigde orde. Daarom is niet elke werkgever blij met hen. Kletec BV, bouwer van machines voor eierverwerking, juist wél.

Wim Kleijer start in 2009 als zzp’er. De automatisering ontwikkelt zich razendsnel, maar in de pluimveesector verandert er niet zoveel. Er zijn wel machines die eieren verwerken, maar die zijn duur en gebruiken gedateerde techniek.

Kleijer ontwikkelt nieuwe machines: eenvoudiger, innovatiever en minder storingsgevoelig. Eerst in zijn eigen omgeving, maar al snel ook internationaal. Op dit moment bedient hij die met zo’n 20 werknemers. Binnen deze groep heeft hij een vast ontwikkelteam die steeds naar nieuwe mogelijkheden zoekt. Slimmer, goedkoper en nog minder foutgevoelig.

Het bedrijf blijft groeien en daarom heeft Kletec BV een aantal vacatures: ‘We zoeken ondernemende werknemers. Mensen die je het niet op een bordje hoeft aan te geven, maar zelf op zoek gaan. Je moet het een beetje in je hebben dat je actief naar oplossingen en nieuwe mogelijkheden zoekt. Innovatieve ideeën of voorstellen zijn altijd welkom.’

Vacatures

Op dit moment heeft Kletec een vacature servicemonteur en elektrotechnisch engineer. Vooral om de laatste zitten ze te springen. Kleijer: 'De dag breng je door op ons kantoor, met collega’s. De sfeer is ‘niet zeuren, maar poetsen’. Tegelijk staan we voor elkaar klaar als iets niet lukt. Je houdt je bezig met het tekenen van schema’s voor nieuwe machines, of aanpassingen voor bestaande installaties. Er hoort ook uitleg bij richting collega’s over de werking van de ontworpen machines. Tussendoor los je storingen op, of de machine nu in Nederland of in Australië staat. Ook houd je de voorraad componenten in de gaten in het ERP systeem. We zijn een klein bedrijf en daarom doe je veel verschillende taken.

Ben jij een creatieve, ondernemende, enthousiaste techneut? Stuur ons dan een e-mail, we maken graag kennis met je. Wie weet ontwerp jij binnenkort onze nieuwste machine!’

Contact

Kletec BV
Het Laar 30-A
6733 BZ Wekerom
0318 462 233
info@kletec.nl
www.kletec.nl