In één keer uw VCa-diploma bij in1keervca.nl

VCA cursussen in heel Nederland met een hoog slagingspercentage en een gratis herkansingsmogelijkheid. In1keerVCA.nl is specialist in het geven van cursussen om het certificaat VGM (Veiligheid, gezondheid en milieu) Checklist Aannemers te behalen.

Het bedrijf biedt een unieke combinatie van e-learning en een dagcursus. Daarmee wordt een slagingspercentage van maar liefst 87% behaald, terwijl dat percentage voor VCA Basis landelijk gezien slechts 69% is. Daarnaast kunnen deelnemers gratis herkansen wanneer zij niet in één keer slagen.

In1keerVCA.nl biedt twee trainingen aan: de VCA Basis training (waarbij het examen in 17 buitenlandse talen mogelijk is) en de VCA VOL training. Dit alles tegen een scherpe prijs en op 17 cursuslocaties in Nederland. De trainingen kunnen ook op locatie bij de klant gegeven worden. Het bedrijf heeft instructeurs die les kunnen geven in Duits, Engels, Pools en Roemeens. Verder is het mogelijk om één op één een cursus te volgen, een uitkomst voor mensen met leer- of geheugenproblemen. Maar ook een Code 95 cursus behoort tot de mogelijkheden.

Arend Flier: „In 2012 zijn wij gestart met de website www.in1keervca.nl. We begonnen met zo’n 200 examens per jaar, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van VCA dagcursussen.”

In1keerVCA.nl gaat mee met actuele ontwikkelingen. Arend: „In september zijn de examens voor het VCA gewijzigd. In plaats van alleen meerkeuzevragen zijn er nu ook vragen waar meerdere antwoorden goed kunnen zijn en waar je werkzaamheden in de goede volgorde of plaatjes bij de juiste tekst moet zetten. Hier passen wij onze cursussen op aan.”

Reviews

Het bedrijf wordt door cursisten op www.feedbackcompany.nl beoordeeld met een 8,5. „Duidelijk verhaal met praktijkvoorbeelden. Er is goed aangegeven hoe de examenvragen werken. Genoeg ezelsbruggetjes om zaken te onthouden. Ik ben in een keer geslaagd zonder veel eigen voorbereiding”, luidt een reactie. Arend: „Alle klanten zijn bij ons bijzonder welkom. Ons doel is om iedereen in één keer zijn VCA te laten halen!”

Contact

In1keerVCA.nl is een handelsnaam van Wincoop Veiligheidstrainingen BV
Anthonie Fokkerstraat 45b
3772 MP Barneveld
0342 - 417371
arend@wincoop-vt.nl
www.in1keervca.nl