Grootste e-bikecollectie bij verbouwd Maxstein in Ede

Advertorial Maxstein Tweewielers
3

Maxstein in Ede heeft de grootste collectie e-bikes van Midden-Nederland. Alle topmerken zijn er vertegenwoordigd. Daarnaast biedt de fietsenwinkel elektrische bakfietsen, vouwfietsen –ook elektrische!– en een groot aantal sportieve ATB’s en racefietsen van onder meer Cube en Cannondale. Natuurlijk is er ook voor de kleintjes keus genoeg, te beginnen bij Puky-loopfietsen.

Speedpedelecs verkopen de laatste tijd het hardst. Het zijn volgens eigenaar Robert Schut „ideale partners” voor woon-werkverkeerafstanden tussen de 5 en 50 kilometer.

Sinds vorig jaar heeft Maxstein ook aangepaste fietsen. „Voor als de balans wat minder wordt”, vertelt Schut. „Denk aan Van Raamfietsen en Sitgo-loopfietsen. Mobiliteitsoplossingen zijn actueel en daar spelen wij op in door de klant allerlei mogelijkheden tussen lopen en autorijden aan te bieden!”

Naast verkopen doet het team veel aan reparatie en onderhoud. De zaak beschikt over een moderne service- en onderhoudswerkplaats met alle professionele gereedschappen, waaronder een ”inremrollerbank”. Schut: „Hiermee remmen we schijfremmen in, voordat de fiets de weg op gaat.”

Een punt waarop Maxstein zich echt onderscheidt van andere zaken is de klantbenadering. „Wij luisteren echt goed naar wat de klant wil en stemmen ons advies daarop af. De klant vertrekt absoluut met het product dat het beste bij hem past.”

Een paar dagen geleden is een ingrijpende verbouwing van het pand afgerond. Die was nodig „om klanten nog beter service te verlenen”, vertelt Schut. „De werkplaats is vergroot, zodat onze vijf fulltime monteurs nog beter hun werk kunnen doen. Bovendien hebben al onze mooie producten een ruimere opstelling, zodat bezoekers nog meer kunnen genieten, We zijn een ”experience center” geworden.”

Zowel Schut als de klant is zeer te spreken over de verbouwing. Schut: „Bezoekers vertellen ons dat de winkel rust uitstraalt en dat we een mooi assortiment fietsen hebben, dat elders niet te vinden is.”

Reviews: 9,1

Op het onafhankelijke klantenvertellen.nl zijn bezoekers zeer te spreken over Maxstein. Hun gemiddelde cijfer is een 9.1. Een paar voorbeelden:

  • „Geweldig bedrijf. Aardige mensen. Goeie service.”
  • „Uitstekende info en service van de medewerkers.”
  • „Klantvriendelijk, vakbekwaam. Zeer correct en komt afspraken 100% na.”

Maxstein
Slijpkruikweg 30
6712 DL Ede
0318-612154
info@maxstein.nl
www.maxstein.nl