De Romph Opticiens heeft oog voor klanten

Advertorial De Romph Opticiens
4

Oogzorg. Op een heel hoog niveau. Dat is wat De Romph Opticiens uit Waddinxveen te bieden heeft. „Wij meten ogen zorgvuldig op en kunnen het visuele systeem medisch controleren. Op basis van de uitkomsten bieden we een passend advies”, vertelt eigenaar Bart de Romph.

Om maatwerk te kunnen leveren, moet een opticien allereerst kennis van zaken hebben. Bij De Romph werkt daarom alleen gekwalificeerd en bijgeschoold personeel. Verder is het belangrijk om oog voor de klant te hebben, geeft De Romph aan. „Bij iedereen ligt de kijkbehoefte anders. Zo heeft een vrachtwagenchauffeur een totaal ander kijkgedrag dan een accountant.”

Oogonderzoek

Als de wensen en behoeften in kaart zijn gebracht, krijgt iedere klant een oogonderzoek aangeboden. „We onderscheiden ons hierin; we gaan verder dan alleen een oogmeting. Zelfs als brillen of lenzen geen hulp meer kunnen bieden, kijken we verder. Zo nodig verwijzen we door naar een specialist”.

De oplossing die uit de onderzoeken rolt, wordt door de Waddinxveense opticien vertaald in een enkelvoudige, multifocale (computer)bril of in lenzen. „Daarnaast hebben we prachtige zonnebrillen in alle stijlen. Van stoer zakelijk tot sportief casual. Eventueel op sterkte. Bij elke bril houden we rekening met de juiste maat en kleur. Ons doel is om elke klant positief te verbazen.”

Speciale actie

Een speciale actie dit seizoen is dat klanten 1 brillenglas cadeau krijgen, bij de aanschaf van een complete zonnebril op sterkte. Verder is er deze maanden extra aandacht voor mensen die last hebben van geïrriteerde ogen door, bijvoorbeeld, hooikoorts.”

De Romph onderscheidt zich van andere zaken door de enorme collectie merkbrillen, waartoe ook exclusieve producten behoren. De opticien werkt daarbij samen met glasfabrikant Zeiss, die de helderste glazen met de beste garanties biedt.

Neem een kijkje bij een van de beste opticiens van West-Nederland.

Contact

De Romph Opticiens
Kon. Wilhelminaplein 2-4, Waddinxveen
0182-611004
www.deromphopticiens.nl