In één keer uw VCA-diploma bij in1keerVCA.nl

Veiligheid in de bouw is belangrijk. Met de zogenoemde Veiligheid, gezondheid en milieu-Checklist Aannemers (VCA) kunnen bedrijven aantonen hun werk op die drie gebieden op orde te hebben.

Wincoop Veiligheidstrainingen biedt onder andere cursussen om een VCA-certificaat te behalen. Eigenaar Arend Flier vertelt: „We begonnen in 2013 met een cursus op één locatie, maar inmiddels hebben we meer dan 25 cursuslocaties en 80 examenlocaties, verspreid over het hele land. Ook hebben we in totaal al meer dan 15.000 cursisten gehad.”

Slagingspercentage

De trainingen bij Wincoop onderscheiden zich vooral door het hoge slagingspercentage en de goede service. “We bieden onze cursussen niet alleen op onze locaties, maar we hebben ook mogelijkheden om de cursus incompany te volgens. In dat geval gaan we gewoon bij de klanten langs, in heel Nederland.

Naast de service van het bieden van cursussen op locatie, biedt Wincoop ook opleidingen in verschillende talen: Pools, Turks, Roemeens, Engels, Duits, Bulgaars en Litouws. Dit om zoveel mogelijk mensen een passende cursus te kunnen aanbieden.
De ervaren instructeurs die regelmatig worden bijgeschoold, weten precies wat vragenlijn van de examens is, vertelt Flier. „Dus, als de cursisten goed opletten, is het niet moeilijk om in één keer te slagen.”

Klanten geven de VCA-training bij Wincoop gemiddeld een 8,7, zo blijkt uit de reviews op feedbackcompany.com. Zeker 98 procent van de klanten zou het bedrijf aanbevelen aan anderen. De instructeurs worden omschreven als rustig en vriendelijk, met kennis van zaken. Gijsbertine prijst in de review het gebruik van voorbeelden uit de praktijk, wat de cursus meerwaarde geeft. Jeroen geeft in zijn review aan dat de manier van toetsen leuk en interactief is. Verschillende andere reviews prijzen de deskundigheid en professionaliteit van de trainers - wat een van de redenen is dat zoveel mensen in een keer slagen bij de VCA-training van Wincoop.

Niet alleen VCA

In1keerVCA.nl is een handelsnaam van Wincoop Veiligheidstrainingen BV. Dit bedrijf is gevestigd in Barneveld. Wincoop Veiligheidstrainingen BV biedt u een professionele totaaloplossing op het gebied van veiligheid. Er is bij Wincoop een ruime keus uit verschillende cursussen: BHV-cursussen, EHBO-opleidingen, AED, VCA-Basis en VCA-Vol. Ook biedt Wincoop risico-inventarisaties, ontruimingsoefeningen en controles van blusmiddelen en verbandkoffers.

Wincoop Veiligheidstrainingen

Anthonie Fokkerstraat 45B

3772 MP Barneveld
085 0667401
info@in1keervca.nl
www.in1keerVCA.nl