Video

Concours inzending 16: Liesbeth speelt Popp op dwarsfluit (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Liesbeth Rozendaal (15) uit Scherpenzeel op de dwarsfluit Danses Hongroises van W. Popp. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 30: Annemieke speelt Die Moldau van Smetana (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Annemieke Griffioen (15) uit Alblasserdam op panfluit Die Moldau van Bedřich Smetana. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 17: Louise speelt Bist du bei mir van Bach (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Louise de With (16) uit Groot-Ammers op de dwarsfluit Bist du bei mir van Johann Sebastian Bach. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 31: Teuni speelt de Moonlight Sonate van Beethoven (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Teunie de With (19) uit Groot-Ammers op de piano een deel uit de Moonlight Sonate van Ludwig van Beethoven. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 18: Anne speelt sonate Naderman op harp (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Anne Verdoorn (14) uit Werkendam op de harp een sonate van F.J. Naderman. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 32: Marjolein speelt Russiches Zigeunerlied op dwarsfluit (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Marjolein Boot (14) uit Dodewaard op de dwarsfluit Russisches Zigeunerlied van Wilhelm Popp. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 19: Marjet speelt fluitconcert Sammartini (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Marjet van �t Geloof (19) uit Dirksland een fluitconcert van Giuseppe Sammartini. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 33: Hilbert speelt klavecimbel, Zweistimmige Invention van Bach (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Hilbert Scherrenburg (14) uit Soest op een klavecimbel het Zweistimmige Invention van Johann Sebastian Bach. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 34: Joost speelt Cantilena van Rheinberger (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Joost van der Maas (12) uit Kortgene op de panfluit Cantilena van Joseph Rheinberger. Bekijk hier de video.

Bekijk

Concours inzending 20: Marjoke speelt Syrinx van Debussy (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Marjoke van der Werken (16) uit Leerdam op de dwarsfluit Syrinx van Claude Debussy. Bekijk hier de video.
Bekijk