Video

Betuwse Broeders

De Betuwse Broeders blikken terug

De Betuwse Broeders nemen in hun laatste vlog op het YouTubekanaal van PuntUit afscheid van Oost-Europa.

Bekijk
Daniëlle vlogt

Een week zonder shampoo voor Daniëlle

Vet, vetter, vetst. Een nieuwe week betekent een nieuwe uitdaging voor Daniëlle. Hoe is het om een week je haar niet te wassen? En kun je voortaan besparen op shampoo?
 

Bekijk
Daniëlle vlogt

Puntuitvlogster Daniëlle duikt erin: het huwelijk

Daniëlle duikt voor haar eerste themavlog in het onderwerp ”het huwelijk”. Iedere eerste vlog van de maand heeft een eigen thema dat herkenbaar is voor reformatorische jongeren.

Bekijk
Daniëlle vlogt

Goed voorbereid op de eerste stagedag

Een eerste stagedag kost de nodige voorbereiding. Wat wil ik leren? Wat neem ik mee voor de lunch?
 

Bekijk
Muziek

"Als een hert" schalt over Reeuwijkse plassen

De studenten Kristian de Bruijn en Edward Heijboer publiceerden zaterdag op YouTube een zelfgeschoten videoclip. De audiovisueel specialisten maakten de clip bij "Als een hert dat verlangt naar water voor hun examen aan het ROC Midden Nederland.

Bekijk
Daniëlle vlogt

Puntuitvlogster Daniëlle breit er geen eind aan

Insteken, omslaan, doorhalen, af laten gaan. Gewapend met een gele breinaald en roze wol begint Daniëlle, onder leiding van haar oma, met het breien van een sjaal.

Bekijk
Daniëlle vlogt

Een bestelling zonder E-nummers bij McDonald’s

Als onze Puntuitvlogster met haar zus naar de McDonald’s gaat, past alleen de muntthee in haar dieet van die dag. De rest van het menu gaat helaas aan haar neus voorbij.

Bekijk

Daniëlle jubileert en beantwoordt kijkersvragen

Hoeveel tijd kost vloggen? Wil je je haar doneren? Welke vlog vindt je het leukst? Omdat Daniëlle donderdag al een jaar video’s maakt voor Puntuit, is het tijd voor een jubileumeditie.

Bekijk
Daniëlle vlogt

Filerijden op de schaats

Van de gladde ijsvloer naar een historische rondwandeling in Amsterdam. Vlogster Daniëlle vertrekt vanuit haar woonplaats met de auto naar de gezellige, maar drukke hoofdstad om daar een leuke dag te beleven.

Bekijk
Betuwse Broeders

Hoog bezoek in de camper van de Betuwse Broeders

De Betuwse Broeders hebben de allerarmsten in Oekraïne de afgelopen weken wat warmte bezorgd door handgemaakte dekens uit te delen.

Bekijk