Geurts Schoenmode Bunt Automatisering te Kesteren
Rookvrij Commissie gaat groei WAO onderzoeken
Een commissie van onafhankelijke deskundigen gaat zo snel mogelijk aan de slag met het WAO-probleem. De commissie moet onderzoeken hoe het komt dat het aantal arbeidsongeschikten almaar blijft groeien.
Onderzoek in Britse kindertehuizen
In Groot-Brittannië lijkt een nieuw misbruikschandaal aan het licht te komen. De politie is een onderzoek begonnen naar seksueel en psychisch misbruik van mogelijk 4000 kinderen in kindertehuizen en openbare scholen.
Prins Claus niet bij Koninginnedag
Prins Claus viert zaterdag in Katwijk en Leiden Koninginnedag niet mee. Ook zal de prins de herdenkingsplechtigheden op 4 en 5 mei niet bijwonen.
„We moeten de oorlog blijven herdenken”
6 mei 1945, hotel De Wereld, Wageningen. De vrijheid van Nederland wordt bezegeld met enkele krabbeltjes. Nu, bijna 45 jaar later, herdenken in hetzelfde hotel vwo-scholieren die vrijheid. Geboeid luisteren ze naar de oorlogsverhalen die vijf veteranen vlot vertellen.
„Over twee jaar meer dan
miljard e-mailadressen”

Het aantal e-mailadressen in de wereld bedroeg begin dit jaar 569 miljoen. Dat blijkt uit een onderzoek van het Amerikaanse bedrijf Messaging Online. Volgens het bureau zal het aantal over twee jaar de 1 miljard adressen passeren.
FARC dreigt miljonairs te ontvoeren
De linkse Colombiaanse guerrillabeweging FARC heeft aangekondigd miljonairs en bedrijfsdirecteuren te zullen ontvoeren die weigeren de rebellen „vredesbelasting” te betalen.

Vanmiddag in ICT & Media:
  •  Onweer en bliksem op het web
  •  Overheid stimuleert internet
  •  Amerikanen langer op internet dan Europeanen
Alle rechten voorbehouden © 2000. Uitgave Reformatorisch Dagblad BV.