FAQ

# Hoe kan ik RD.nl op de homescreen van mijn mobiele apparaat zetten?

We hebben voor u een video gemaakt waarin uitgelegd wordt hoe u RD.nl op uw homescreen kunt zetten.


# Waarom zijn artikelen op RD.nl niet gratis te lezen?

Het schrijven van goede artikelen kost tijd en geld. Daarom publiceren steeds minder uitgevers hun artikelen gratis. Ook het Reformatorisch Dagblad wil u graag bedienen met kwaliteitsjournalistiek. Dat heeft een prijs. Voor een gering bedrag per maand krijgt u volledige toegang tot alle artikelen op RD.nl.


# Ik ben abonnee op de papieren editie van het Reformatorisch Dagblad. Moet ik betalen voor artikelen op RD.nl?

Nee. Lezers die een RD Compleet abonnement op de papieren krant hebben, krijgen volledige toegang tot RD.nl. Hiervoor is het wel nodig dat u inlogt.

Hebt u een RD Weekend- of RD Zaterdagabonnement? Dan is het mogelijk om uw abonnement uit te breiden met de e-paper van het Reformatorisch Dagblad én toegang tot RD.nl en het archief van de krant. Voor weekendabonnees kost dit € 4,25 extra per maand, voor zaterdagabonnees € 6,85 extra per maand. Wilt u uw abonnement opwaarderen? Neem dan contact op met onze abonneeservice.


# Hoe betaal ik voor artikelen op RD.nl?

Onze website heeft een zogenoemde flexibele betaalmuur. Dit betekent dat u elke maand een beperkt aantal artikelen gratis kunt lezen. Wilt u meer, dan vragen we u om zich te registreren. In ruil voor uw naam en e-mailadres bieden we u vervolgens 30 dagen lang volledige toegang tot RD.nl aan. Als u daarna onbeperkt toegang wilt houden tot alle artikelen op RD.nl, dan kunt u een abonnement afsluiten.

 

 


# Moet ik voor alle artikelen betalen?

Ja. De enige uitzondering hierop vormen de dagelijkse meditatie en het hoofdredactioneel commentaar.


# Welke abonnementsvormen zijn er?

Een abonnement voor RD.nl kost 9,95 euro per maand. Hiermee hebt u onbeperkt toegang tot de website RD.nl, inclusief liveblogs, fotoseries, livestreams, video’s en speciale producties. U kunt toegang tot RD.nl ook combineren met een abonnement op de e-paper van het Reformatorisch Dagblad en toegang tot het archief van de krant. Dit kost 19,60 euro per maand.

Bekijk hier de verschillende abonnementsvormen