Vermogen bouw je op met de Vermogensopbouw Rekening

Je hoeft geen financieel expert te zijn om te zien dat geld opzij zetten vandaag de dag belangrijk is. De rol van de overheid wordt kleiner en het is maar de vraag of het straks goed komt met uw pensioen. Met de Vermogensopbouw Rekening helpt Hof Hoorneman Bankiers u bij het opbouwen van uw vermogen.

Sparen voor later was vroeger heel gewoon, maar is dat nu niet meer. De rente op de gemiddelde spaarrekening kruipt namelijk naar 0 procent. “Mensen die sparen doen dat om vermogen op te bouwen voor later”, zegt directeur Jaco Aardoom. “Ze weten best dat ze vanwege de huidige spaarrentes eigenlijk zouden moeten beleggen. Maar ze doen het niet omdat ze het eng vinden en geen ervaring en geen tijd hebben. Voor hen hebben wij de Vermogensopbouw Rekening ingericht.”

Met deze online rekening kunt u al een vermogen vanaf 5000 euro laten beleggen door de professionals van Hof Hoorneman. Wie besluit een rekening te openen, doorloopt eerst een online intake. “We vragen naar uw wensen en doelen, naar uw financiële situatie, naar uw kennis en ervaring met beleggen en naar uw risicobereidheid.”

Online laten we u vervolgens zien welke beleggingsportefeuille het beste bij u past. Als dit voorstel u bevalt opent u een rekening, doet u uw eerste storting en gaan wij voor u aan het werk. Aan u worden geen directe kosten zoals een beheerfee in rekening gebracht. De kosten zijn namelijk al betaald door de beleggingsfondsen die wij binnen de Vermogensopbouw Rekening voor u beheren. U kunt bovendien (periodiek) bijstorten en opnemen wanneer u wilt, zonder transactiekosten.

Uniek: u weet exact in welke bedrijven uw geld belegd is
De meeste banken hebben geen idee in welke bedrijven uw geld belegd is. Die besteden het beleggen namelijk uit. Uw geld komt dan terecht in beleggingsfondsen van andere partijen. Niemand die u precies kan vertellen wat de onderliggende aandelen van die beleggingsfondsen zijn. Toch gek. Het is uw geld en u wilt weten in welke bedrijven dat belegd wordt.

Bij Hof Hoorneman gaan wij op een andere manier om met het geld van onze klanten.

Wij doen al onze analyses zelf en beleggen alleen in bedrijven die we echt kennen en waarin we potentieel zien. Onze medewerkers kunnen u daardoor haarfijn uitleggen welke bedrijven in uw portefeuille zitten, waarom dat zo is en wat die bedrijven precies doen. En uiteraard kunt u ook online, op elk moment van de dag, zélf zien in welke uw bedrijven uw geld belegd wordt en hoe uw vermogen zich ontwikkelt.

Gratis brochure
Laat uw vermogen beheren door een échte belegger. Vraag hier ons gratis kennismakingsboekje aan en hier de brochure over de Vermogensopbouw Rekening.

Hof Hoorneman Bankiers
Oosthaven 52
2801 PE Gouda
0182-597777
www.hofhoorneman.nl