Van Ree Accountants zoekt gedreven professionals met frisse kijk op cijfers

Advertorial Van Ree Accountants
5

Het is financieel kerngezond, heeft als kernwaarden “helder”, “bruisend” en “vernieuwend” en biedt een frisse blik op cijfers: Van Ree Registeraccountants & Belastingadviseurs. Goed nieuws: het kantoor is vanwege gezonde groei opnieuw op zoek naar nieuwe medewerkers!


Veel beter kon jubileumjaar 2016 voor Van Ree Registeraccountants & Belastingadviseurs niet verlopen: alleen al in de achterliggende maanden nam het accountantskantoor, dat dit jaar het 50-jarig bestaan viert, zestien (!) nieuwe medewerkers aan. „En nog steeds zijn wij op zoek naar een Registeraccountant, Relatiebeheerders en verschillende Assistent Accountants voor onze vestigingen in Alphen aan den Rijn, Barneveld, Doorn, Geldermalsen en Zwolle. Voor Van Ree HR Consultants in Barneveld, dé specialist in salarisverwerking en personeels- en beloningsadvies, zoeken wij nog een Salarisadministrateur, vertelt HR-adviseur Marcel Cruccu.

De belangrijkste voorwaarden die Van Ree aan sollicitanten stelt, is dat ze zich herkennen in de kernwaarden van de organisatie -helder, bruisend en vernieuwend- en in haar missie: klanten helpen om beter te ondernemen, om in fiscaal en bedrijfseconomisch opzicht optimaal te presteren. Ervaring in de accountancy is een pre, maar ook belangstellenden die een studie in die richting volgen of willen volgen, mogen hun cv opsturen.

De kandidaten die een baan bij het accountantskantoor in de wacht slepen, hebben aan Van Ree een geweldige werkgever. Cruccu: „Ze gaan deel uitmaken van een dynamische werkomgeving met een ambitieuze en positieve sfeer en een sterke onderlinge betrokkenheid. Iedere dag worden zij door onze groeiende en gevarieerde klantenportefeuille uitgedaagd!”

Coaching en (bij)scholing zijn twee zeer belangrijke aspecten van werken bij Van Ree. Cruccu: „We willen graag dat onze medewerkers zich thuis voelen in onze informele bedrijfscultuur en dat ze begrijpen hoe wij werken. Wij houden van een frisse, eigentijdse aanpak, van open en duidelijke communicatie, van enthousiasme en betrokkenheid, van creativiteit en innovatie.”

Wie zich aangesproken voelt, moet absoluut eens kijken op de website van de organisatie, www.vanreeaccountants.nl, of op LinkedIn. De pagina “Werken bij Van Ree” bevat naast de actuele vacatures een interessante bedrijfsfilm, die is gemaakt ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan dit jaar. Daarmee krijg je een nog beter beeld van het unieke accountantskantoor. Ook het lezen van jubileummagazine REEfresh op de website is een aanrader.

Bedrijfsfilm Van Ree Accountants

 

Vacatureoverzicht

Zie voor alle vacatures: www.vanreeaccountants.nl/werken-bij-van-ree

Alphen aan den Rijn

  • Gevorderd Assistent Accountant (GAA) - auditpraktijk non profit
  • Zelfstandig Assistent Accountant (ZAA) - auditpraktijk non profit

Barneveld

  • Gevorderd Assistent Accountant (GAA) - auditpraktijk non profit
  • Zelfstandig Assistent Accountant (ZAA) - auditpraktijk non profit
  • Relatiebeheerder (RB) - auditpraktijk non profit

Zwolle

  • Gevorderd Assistent Accountant (GAA) - auditpraktijk non profit
  • Zelfstandig Assistent Accountant (ZAA) - auditpraktijk non profit

Vestigingsoverstijgend

  • Register Accountant (RA) - audit- en assurancepraktijk

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Marcel Cruccu via: mcruccu@vanreeacc.nl of (0343) 41 59 40 / 06 16 500 680

Hoge klanttevredenheid

De vele klanten van Van Ree Accountants komen met name uit bedrijfsleven, het onderwijs en de non-profitsector. De recente klanttevredenheidscijfers van Van Ree zijn hoog.

Een van de klanten is de Christelijke bibliotheek voor blinden en slechtzienden (CBB). Directeur Gerard Cornet is zeer positief over de werkwijze van Van Ree. „Ik waardeer vooral de persoonlijke en toegankelijke werkwijze. Daarbij houden ze uiteraard de vinger aan de pols wat betreft wijzigingen op fiscaal vlak en andere veranderingen in regelgeving die voor ons relevant zijn.”

Een andere klant is Visscher Autobedrijven. Ook directeur Henk Visscher is erg te spreken over de accountants van Van Ree. „Wat mij in hen aanspreekt, is de no nonsense-aanpak, de reële tarieven en de uitmuntende prestaties. Zij willen ons verder helpen, niet met de wet- en regelgeving als duimschroef op het bureau, maar altijd beargumenteerd vanuit mogelijkheden voor de onderneming.”

De vijf vestigingen van Van Ree Accountants:

Kantoor Alphen aan den Rijn
Leidse Schouw 2
2408 AE Alphen aan den Rijn
0172-78 21 30
alphenaandenrijn@vanreeacc.nl

Kantoor Barneveld
Koolhovenstraat 11
3772 MT Barneveld
0342-40 85 08
barneveld@vanreeacc.nl

Kantoor Doorn
Sitiopark 2-4
3941 PP Doorn
0343-41 59 40
doorn@vanreeacc.nl

Kantoor Geldermalsen
De Panoven 29A
4191 GW Geldermalsen
0345-58 90 00
geldermalsen@vanreeacc.nl

Kantoor Zwolle
Schrevenweg 3-9
8024 HB Zwolle
038-303 21 40
zwolle@vanreeacc.nl