Van Ommeren regelt uw hypotheek van A tot Z

Advertorial Van Ommeren FA
3

Een hypotheek is een van de grootste maandelijkse uitgaven. Het is daarom belangrijk dat een klant uit het grote aantal geldverstrekkers de juiste kiest. „Wij helpen graag bij het vinden van een passende hypotheek”, vertelt Reijer van Ommeren, eigenaar van Van Ommeren Financieel Adviesbureau in Barneveld.


Of het nu gaat om een starter die voor het eerst een woning koopt, om een doorstromer die toe is aan een volgende stap of om iemand die zijn huidige lening wil oversluiten, Van Ommeren regelt de beste oplossing. „Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon”, vertelt Van Ommeren. „Daardoor kunnen we veel meer hypotheekmogelijkheden aanbieden dan bijvoorbeeld een bank. Vaak tegen scherpere rentes, waarbij de acceptatie van een klant doorgaans ook nog eens soepeler verloopt.”

Een enorm pluspunt van Van Ommeren is dat de adviseurs het hele hypotheekproces, vanaf het eerste gesprek tot en met de ondertekening bij de notaris, kunnen begeleiden. Ook verzorgen ze desgewenst de belastingaangifte voor hun klanten. Daarnaast is het mogelijk om via Van Ommeren alle gewenste verzekeringen af te sluiten.

Gunstigste optie

Bij het advieswerk gaat Van Ommeren uiterst nauwkeurig te werk. „We inventariseren uitgebreid de wensen van de klant en kijken naar de mogelijkheden. Daarbij zoeken we samen met de klant de geldverstrekker en hypotheekvorm uit die het beste bij zijn of haar wensen aansluit. Bij deze bank wordt dan vervolgens een offerte aangevraagd. We kijken daarbij altijd naar de gunstigste optie voor de klant. Natuurlijk willen we graag een hypotheek afsluiten, maar ik vind het heel belangrijk dat iemand snapt waarvoor hij tekent.”

Ook ondernemers zijn bij ons aan het juiste adres. Voor hen zijn er ruimschoots mogelijkheden voor een hypotheek. Van Ommeren: „Geïnteresseerden zijn van harte welkom voor een oriënterend gesprek op ons kantoor. Bel gerust voor een afspraak!”

Principe Hypotheek

Voor mensen die principieel tegen verzekeren zijn, bestaat er bij Van Ommeren de mogelijkheid om zonder levensverzekering en brandverzekering een hypotheek af te sluiten: de zogeheten Principe Hypotheek.

Info

Van Ommeren Financieel Adviesbureau
Albert Plesmanstraat 2
3772 MN Barneveld
0342 42 16 53

www.vanommeren-fa.nl
info@vanommeren-fa.nl