Uw 2e huis in Friesland

Nu de spaarrente gezakt is tot 0% is het wijzer om spaargeld in een waardevast 2e huis te investeren. Dan houdt het spaargeld zijn waarde en is niet onderhevig aan de jaarlijkse inflatie en daarnaast kan volop genoten worden van de rust en ruimte in het Friese Gaasterland, midden in het merengebied en vlakbij Oudemirdum.

Op Camping en Chaletpark De Verborgen Hoek zijn nog ca 20 vrije kavels beschikbaar om uw chalet, tot wel 70m2 groot, te plaatsen.De kavel wordt gehuurd als Jaarplaats en hierin zijn tevens toeristenbelasting en servicekosten voor het gebruik van alle faciliteiten op het park inbegrepen. De kavels zijn tussen de 260 en 300 m2 groot.

Als gekozen wordt naast persoonlijk gebruik in de niet verhuurde periodes voor verhuur door het park dan geeft Camping en chaletpark De Verborgen Hoek een gegarandeerd rendement tot 3% van het geïnvesteerde vermogen per jaar.

Chaletverhuur

Op het park zijn inmiddels ruim 30 stuks huisjes, chalets en stacaravans te huur. Dezen kunnen in het voor- en naseizoen per dag en in het hoogseizoen per week worden gehuurd. In het hoogseizoen is voor een deel van de accommodaties de wisseldag de vrijdag en voor een ander deel de zaterdag.

Kampeerplaatsen

Op het campinggedeelte zijn 110 stuks kampeerplaatsen beschikbaar. In het voor- en naseizoen hebben we naast de mogelijkheid om een enkele nacht te komen ook speciale arrangementen voor een hele maand, twee maanden of drie maanden. Daarnaast is het mogelijk om een seizoenplaats af te spreken van 01 april t/m 31 oktober.

In het hoogseizoen worden vaak ook nog een aantal weken de lege kavels op het chaletpark gebruikt om nog meer kampeerders ruimte te bieden.

Recreatieteams

In de meivakantie en het hoogseizoen wordt door het recreatieteam van alles gedaan om iedereen van alle leeftijden te vermaken.

Camping en chaletpark De Verborgen Hoek heet een ieder welkom om te komen ontspannen en een onvergetelijke vakantie te ervaren.