Topvloeren voor bodemprijzen

Advertorial Bebo Parket
Deze familie was zeer tevreden

Met een mooie vloer haal je iets bijzonders in huis. Hout laat iets zien van de puurheid van de natuur. Ook pvc, de nieuwste trend op het gebied van vloeren, kan schitterend zijn. Bebo Parket in Vriezenveen heeft een eigen collectie pvc-vloeren ontwikkeld die getekend is met veertien verschillende kleuren inkt. Zo ontstaat een bijzondere diepte en puurheid. De eigenaren van het Vriezenveense familiebedrijf hebben een „enorme passie voor vloeren.” Daarbij hebben ze zich ten doel gesteld om de best mogelijke kwaliteit te leveren tegen een zo laag mogelijke prijs. Ze hanteren minimale marges, zodat de klant zo voordelig mogelijk uit is. De producten worden voor groothandelsprijzen aangeboden. Jaarlijks houdt het bedrijf fabrieksleegverkopen, waarop de producten verkrijgbaar zijn voor particulieren.

Besparen

Bebo houdt de nieuwste trends en ontwikkelingen goed in de gaten. De collecties worden ingekocht over de hele wereld en regelmatig worden beurzen bezocht. Een trend op dit moment zijn aardetinten en natuurgetrouwe vloeren „zoals ze horen te zijn” met af en toe een vleugje grijs of wit eroverheen. Wie op zoek is naar een goede, voordelige aankleding van de vloer kan bij Bebo goed terecht. Er is een brede collectie: massief eiken, lamelparket, laminaat, pvc-vloeren, visgraatvloeren en vloertegels. Daarnaast verkoopt Bebo ook meubelen van het merk MAKE6 en sanitair. De klanten komen uit het hele land. Omdat ze bij Bebo duizenden euro’s op een vloer kunnen besparen, hebben ze een eventuele reis daar graag voor over. Goede service is het visitekaartje van het bedrijf. De producten kunnen worden geleverd binnen 24 uur (met uitzondering van de zondag) door heel Nederland. Ook in de rest van Europa wordt er geleverd en worden de vloeren gelegd.

Inmiddels kijken vele klanten tevreden terug op hun aankoop bij Bebo Parket. Een van de klantreacties: „Het is toch bijna niet te geloven, zo’n prachtige vloer van hoge kwaliteit, en dan voor deze prijs. Het is zeker de moeite waard om hier zes uur voor te rijden. En ze nemen echt alle tijd voor je.” Kortom: „Bebo is keihard de goedkoopste van Nederland.”
www.beboparket.nl