Rikkoert Juweliers: Hofleverancier in Zilverstad

Advertorial Rikkoert Juweliers

Vakmanschap, een unieke & brede collectie, hoogstaande kwaliteit en uitstekende service. Dat zijn de kernpunten van Rikkoert Juweliers in Schoonhoven en Lekkerkerk.

Al sinds 1876 (!) houdt de hofleverancier zich bezig met goud, zilver en andere edelmetalen. De zaak heeft sindsdien de grootste collectie zilveren en gouden sieraden (nieuw en occasion), antiek zilverwerk, horloges, klokken, barometers, trouwringen, bruidssieraden en geboortecadeaus van Nederland opgebouwd! Speciale aandacht verdienen de horloges en trouwringen. Ab Rikkoert: „Een horloge dragen is erg modieus en geeft een stijlvolle aanblik. Wij zijn dealer van topmerken als Frederique Constant, Pequignet, Rado, MeisterSinger en Certina; daarnaast bieden we trendhorloges van onder meer Skagen, Daniel Wellington en Seiko aan. De focus binnen iedere collectie is anders; de collecties zijn samengesteld met oog voor unieke elementen en bevatten horloges in elke prijsklasse! Zie www.horlogehuis.nl.”
Het aanbod trouwringen bestaat uit zo’n 1000 modellen van nationale en internationale topmerken en ons eigen merk Rikkoert Ringen”, vertelt de directeur. „Van de Rikkoert Ringen is de voordeligste ring gratis. Daarnaast kunnen klanten ook zelf trouwringen ontwerpen, waarbij we goed naar hun wensen luisteren en met hen meedenken. Zie www.trouwringenhuis.nl.” Klanten zijn zeer tevreden over Rikkoert Juweliers. Zo scoort de onderneming 5 van de 5 sterren op nl.trustpilot.com. 97% van de klanten betitelt de juwelier als “goed” of “uitstekend”. Een van de reacties is: „Goede service en communicatie. Uitstekende producten.”

Eigen Atelier

Rikkoert Juweliers beschikt als een van de weinige juweliers over een eigen goud- en zilveratelier én een uurwerkmaker-atelier. Hierdoor kunnen de meest uiteenlopende reparaties en opdrachten voor particulieren en bedrijven snel en vakkundig worden uitgevoerd. Zo ontwerpt het goedgeschoolde team bijvoorbeeld relatiegeschenken: van een enkel, uniek stuk tot grotere series. Hierbij maken de smeden gebruik van 3D-techniek en lasergravures.

Rikkoert Juweliers
Haven 1-13, Schoonhoven
Burg. Roosstraat 22, Lekkerkerk
0182- 382651; 0180-661490
info@rikkoert.nl
www.rikkoert.nl