Ontdek de filterapp voor het hele gezin.

Advertorial Kliksafe B.V.
Kliksafe B.V.

Wil je altijd en overal gefilterd internet? Op je 4G, je wifi én openbare wifi? Met de FilterNet-app van Kliksafe kan dat nu. Het is een filter voor op de smartphone, tablet, laptop en pc. Met één account voor meerdere apparaten. Bert-Jan Peters, algemeen directeur bij Kliksafe, legt uit.

“De app is ontstaan vanuit de behoefte om niet alleen op een vaste pc in huis gefilterd internet te hebben. Veel huishoudens hebben meerdere apparaten, die ook buitenshuis gebruikt worden. Ook dan wil je dat porno, gokken en phishing gefilterd worden. Hiervoor is de FilterNet-app ontwikkeld, die recent vernieuwd is.”

Zelf grip op je filters
Peters benadrukt de gebruiksvriendelijkheid van de app. “Je kunt gewoon gebruik blijven maken van je eigen browser. Met het FilterNet-account log je in op elk apparaat dat je verbonden wilt hebben. De filterstatus is per apparaat in te stellen. De ouder of hoofdbeheerder kan hier in het portal van de app eenvoudig zicht op houden. Naast de eerdergenoemde zaken blokkeert het filter ook actief valse links; scam, oplichterij, valse webshops en valse betaalverzoeken.”

Probeer het zelf gratis
Kliksafe, de bouwer van de FilterNet-app, ontwikkelt en vernieuwt continu diverse apps. “Afgelopen september werd FilterNet beschikbaar voor Android en Windows”, zo geeft Peters aan. “Nog voor de jaarwisseling is de app ook beschikbaar voor de iPhone, iPad en Mac.” De FilterNet-app kan nu gratis 30 dagen geprobeerd worden. Ga daarvoor naar kliksafe.nl/filternet. Hier vind je ook meer informatie over hoe het filter werkt.

Kliksafe B.V.
www.kliksafe.nl