NIEUW bij in1keerVCA.nl

In1keerVCA.nl

Doordat de VCA diploma’s die vervallen na 12 maart 2020 automatisch verlengd worden tot 1 september 2020 is de vraag naar VCA cursussen bij in1keerVCA.nl helemaal ingestort. Door het coronavirus was het niet langer verantwoord om in groepen bij elkaar te komen. Een verstandig besluit dus van het SSVV. Deze maatregel geldt voorlopig tot 1 juni. Hierna moeten dus weer heel veel mensen hun VCA diploma gaan halen.

Bij in1keerVCA.nl hebben we in tussentijd niet stilgezeten. We hebben nagedacht hoe we zo veilig en goed mogelijk de VCA cursussen kunnen blijven verzorgen. We willen ervoor zorgen dat we zo min mogelijk in groepen bij elkaar zijn en de contactmomenten zo klein mogelijk maken. Hiervoor heeft in1keerVCA.nl de VCA online training ontwikkeld.

In Barneveld heeft in1keerVCA.nl een professionele video studio ingericht met video en geluidsapperatuur. Met de professionele ZOOM education software kunnen wij de VCA cursussen op afstand verzorgen. Iedereen die een smartphone, tablet, laptop of PC heeft kan meedoen. Onze instructeur neemt u in één dag mee door de cursusstof. U kunt vragen stellen met de chatfunctie of via de microfoon. Een webcam en microfoon zijn niet perse noodzakelijk.

Op deze manier hoeft u als cursist niet meer met 10 of 12 andere personen 9 uur in een cursuslokaal te zitten. En dat is wel zo veilig voor u en uw medecursisten. U hoeft na de cursusdag alleen nog een examen af te leggen op één van onze 80 examenlocaties.

Ook voor deze online dagcursus geldt dat u een gratis herexamen van ons krijgt als u niet slaagt. Als enige voorwaarde stellen we dat u de gratis meegeleverde e-learning maakt en de online dagcursus volgt. De e-learning behandelt de belangrijkste toetsstof en duurt ongeveer 1,5 uur.

Uiteraard zijn alle examenlocaties zo ingericht dat u veilig het examen kunt afleggen. Ook bestaat er nog steeds de mogelijkheid om een dagcursus te volgen op één van de 25 cursuslocaties. Ook hier houden we ons aan de regels van het RIVM.

In1keerVCA.nl
Anthonie Fokkerstraat 45
3772 MP Barneveld